Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Χάθηκαν τα κοντάρια, ακυρώθηκε η συμμετοχή της Κυριακοπούλου!

Χάθηκαν τα κοντάρια, ακυρώθηκε η συμμετοχή της Κυριακοπούλου!

Με τον χειρότερο δυνατό τρόπο άνοιξε η παρουσία της εθνικής ομάδας στο 4ο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα εθνικών ομάδων και τη Σούπερ Λίγκα στο Γκέιτσχεντ της Μ. Βρετανίας. Στο πρώτο αγώνισμα του διημέρου, το επί κοντώ γυναικών, η Νικόλ Κυριακοπούλου δεν αγωνίστηκε, γιατί τα κοντάρια της δεν έφθασαν ποτέ στα χέρια της! Συγκεκριμένα, τα κοντάρια, τα οποία συνόδευε σε ειδική πτήση ο προπονητής της Μανώλης Καραγιάννης, δεν έφτασαν ποτέ στο Γκέιτσχεντ. Στο Μόναχο, τον ενημέρωσαν πως θα σταλούν με την επόμενη πτήση, αλλά στη βρετανική πόλη έφτασε μόνο το ένα από τα δύο δέματα, δηλαδή τα κοντάρια του Κώστα Φιλιππίδη που αγωνίζεται την Κυριακή.

Με τον χειρότερο δυνατό τρόπο άνοιξε η παρουσία της εθνικής ομάδας στο 4ο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα εθνικών ομάδων και τη Σούπερ Λίγκα στο Γκέιτσχεντ της Μ. Βρετανίας. Στο πρώτο αγώνισμα του διημέρου, το επί κοντώ γυναικών, η Νικόλ Κυριακοπούλου δεν αγωνίστηκε, γιατί τα κοντάρια της δεν έφθασαν ποτέ στα χέρια της!

Συγκεκριμένα, τα κοντάρια, τα οποία συνόδευε σε ειδική πτήση ο προπονητής της Μανώλης Καραγιάννης, δεν έφτασαν ποτέ στο Γκέιτσχεντ. Στο Μόναχο, τον ενημέρωσαν πως θα σταλούν με την επόμενη πτήση, αλλά στη βρετανική πόλη έφτασε μόνο το ένα από τα δύο δέματα, δηλαδή τα κοντάρια του Κώστα Φιλιππίδη που αγωνίζεται την Κυριακή.

Η Κυριακοπούλου δανείστηκε και δοκίμασε κοντάρια από τις αντιπάλους της στα δοκιμαστικά άλματα. Ήταν όμως πολύ διαφορετικά από εκείνα που χρησιμοποιεί η ίδια, με αποτέλεσμα να υπάρχει κίνδυνος να τραυματιστεί σε συνδυασμό με το δυνατό αέρα που φυσούσε στο στάδιο.

Έτσι, ελήφθη η απόφαση να αποσυρθεί, προκειμένου να μην μπει σε κίνδυνο η αθλήτρια. Αυτό ήταν ένα καίριο χτύπημα στις ελπίδες της ελληνικής ομάδας για παραμονή στη Σούπερ Λίγκα, καθώς το επί κοντώ γυναικών ήταν από τα αγωνίσματα που θα έδιναν πολλούς βαθμούς.

6η η Παπαχρήστου

Την 6η θέση στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα εθνικών ομάδων, που διεξάγεται στο Γκέϊτσχεντ, πήρε η Βούλα Παπαχρήστου, καθώς στον τελικό του τριπλούν, είχε καλύτερο άλμα στα 13 μέτρα και 69 εκατοστά. Τα άλλα δύο άλματα της Ελληνίδας πρωταθλήτριας, ήταν άκυρο και 13.52μ.

10ος ο Στεργιούλης

Ο Μάκης Στεργιούλης δεν κατάφερε να διακριθεί στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα εθνικών ομάδων, που διεξάγεται στο Γκέϊτσχεντ, καθώς στα 100μ κατέλαβε την πέμπτη θέση στην 1η σειρά με 10 δεύτερα και 59 εκατοστά και συνολικά την 10η θέση στο αγώνισμα.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Με... βιντεοκλήση στον Παπανικολάου πανηγύρισε ο Ολυμπιακός - Ο Λαρεντζάκης του αφιέρωσε τη νίκη (vid)

Οι παίκτες του Ολυμπιακού έδειξαν για ακόμα μια φορά γιατί είναι οικογένεια, καθώς μετά το τέλος του παιχνιδιού πήραν μέσω Face Time τον Κώστα Παπανικολάου.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024