Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αίρεται την επόμενη εβδομάδα η επιστράτευση των καθηγητών

Αίρεται την επόμενη εβδομάδα η επιστράτευση των καθηγητών

Την επόμενη εβδομάδα αναμένεται η άρση της επιστράτευσης των καθηγητών -μέτρο που επέβαλε η κυβέρνηση προκειμένου να διεξαχθούν ομαλά η πανελλαδικές εξετάσεις. «Δεν υπάρχει μετά το πέρας των εξετάσεων κανένας λόγος να διατηρηθεί αυτό το καθεστώς της επιστράτευσης» δήλωσε ο υπουργός Παιδείας Κωνσταντίνος Αρβανιτόπουλος.

Την επόμενη εβδομάδα αναμένεται η άρση της επιστράτευσης των καθηγητών -μέτρο που επέβαλε η κυβέρνηση προκειμένου να διεξαχθούν ομαλά η πανελλαδικές εξετάσεις.

Με αφορμή την ανακοίνωση των βαθμολογιών για τις εισαγωγικές εξετάσεις, ο υπουργός Παιδείας Κωνσταντίνος Αρβανιτόπουλος δήλωσε στο Αθηναϊκό Πρακτορείο:

«Προσπαθήσαμε και διασφαλίσαμε την ομαλή και απρόσκοπτη διεξαγωγή των εξετάσεων και γι’ αυτό καταφύγαμε σε ένα δύσκολο, αλλά επιβεβλημένο, μέτρο όπως αυτό της επιστράτευσης, η οποία φυσικά την ερχόμενη εβδομάδα θα λήξει γιατί δεν υπάρχει μετά το πέρας των εξετάσεων κανένας λόγος να διατηρηθεί αυτό το καθεστώς της επιστράτευσης».

Απευθυνόμενος προς τους υποψηφίους, ο υπουργός Παιδείας είπε:

«Νομίζω ότι οι νέοι και οι νέες που έδωσαν τον αγώνα τους, έδωσαν τη μάχη τους, άλλοι έχουν επιτύχει καλά αποτελέσματα, άλλοι λιγότερα καλά, η ζωή έτσι είναι. Αυτοί που σημείωσαν λιγότερο καλά αποτελέσματα θα πρέπει να βελτιώσουν τις επιδόσεις τους γιατί έχουν πάντα την ευκαιρία να αγωνιστούν ξανά και να έχουν μια δεύτερη ευκαιρία για να εκπληρώσουν τα όνειρά τους. Συνεπώς, θέλω να ευχηθώ καλή επιτυχία σε όλους και να ευχηθούμε όλοι να μπούμε σε μια καλή νέα σχολική χρονιά».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Το μεγάλο λάθος του Σλούκα έδωσε το πλεονέκτημα στην Μακάμπι (vid)

Ο Κώστας Σλούκας πήρε την λάθος απόφαση, τη λάθος στιγμή. Και η Μακάμπι…

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024