Δέκατος κατετάγη ο Στέφανος Παπαρούνας στον τελικό των καταδύσεων από τραμπολίνο 1μ., στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος που διεξάγεται στο Ρόστοκ της Γερμανίας. Ο Έλληνας αθλητής συγκέντρωσε συνολικά 349.50 βαθμούς στις έξι προσπάθειές του και έμεινε δύο θέσεις χαμηλότερα σε σχέση με τον πρωινό προκριματικό, αλλά μία θέση πιο ψηλά απ΄ό,τι στον αντίστοιχο τελικό του Τορίνο, το 2011 (πέρυσι στο Αϊντχόφεν ο Παπαρούνας είχε μείνει εκτός τελικού). Το χρυσό μετάλλιο πήρε άνετα ο Ουκρανός Ιλια Κβάσα με 467.75 βαθμούς. Στις άλλες δύο θέσεις του βάθρου ανέβηκαν οι Γερμανοί Μάρτιν Βόλφραμ (414.75β.) και Ολιβερ Χόμουτ (414.45β.).
Τη Δευτέρα 20 Ιουλίου ο σαξοφωνίστας και πολυοργανίστας Isaiah Collier έρχεται στο ΣΤΟΑ Culture για να παρουσιάσει το project του «Collier plays Coltrane»
Στην παράσταση πρωταγωνιστούν οι Μαρία Ναυπλιώτου, Δημήτρης Καταλειφός, Αναστάσης Ροϊλός και Σταύρος Σβήγκος, πλαισιωμένοι από έναν δυναμικό 17μελή Χορό.