Ολονύχτια μάχη με τις φλόγες σε δασική έκταση στο Αργυρό Εύβοιας
Ολονύχτια μάχη με τις φλόγες έδωσαν οι πυροσβεστικές δυνάμεις σε δασική έκταση στην περιοχή Κάμπος Αργυρού του δήμου Κύμης- Αλιβερίου στην Εύβοια, καθώς η πυρκαγιά εξακολουθεί να βρίσκεται σε εξέλιξη. Η φωτιά καίει χαμηλή βλάστηση και μέχρι στιγμής δεν απειλεί κατοικημένες περιοχές. Ανασταλτικός παράγοντας για την κατάσβεσή της οι ισχυροί άνεμοι εντασης 7 μποφόρ που πνέουν στην περιοχή.
Ολονύχτια μάχη με τις φλόγες έδωσαν οι πυροσβεστικές δυνάμεις σε δασική έκταση στην περιοχή Κάμπος Αργυρού του δήμου Κύμης- Αλιβερίου στην Εύβοια, καθώς η πυρκαγιά εξακολουθεί να βρίσκεται σε εξέλιξη.
Η φωτιά που ξέσπασε στις 9:30 το βράδυ της Τετάρτης, καίει χαμηλή βλάστηση και σύμφωνα με την Πυροσβεστική μέχρι στιγμής δεν απειλούνται κατοικημένες περιοχές. Κοντά στην περιοχή της πυρκαγιάς βρίσκεται ο οικισμός Πόρτο Μπούφαλο.
Οι ισχυροί άνεμοι έντασης 7 μποφόρ που πνέουν στην περιοχή δυσκολεύουν το έργο της Πυροσβεστικής. Είναι δε χαρακτηριστικό ότι ο καπνός έφτασε μέχρι την Αττική.
Στον τόπο της πυρκαγιάς βρίσκονται δεκαπέντε οχήματα της πυροσβεστικής με 35 πυροσβέστες, καθώς και εννέα άτομα πεζοπόρο τμήμα, που προσπαθούν να τη θέσουν υπό έλεγχο.
Τις προσπάθειες κατάσβεσης ενισχύουν από τα ξημερώματα και δύο πυροσβεστικά αεροσκάφη.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Το Ισραήλ «συνέλαβε» 175 ακτιβιστές σε 20 πλοία του Global Sumud Flotilla – Κατηγορίες για παράνομη ενέργεια
- Θύελλα στην Αγγλία για τη διαιτησία και τον Σιμεόνε μετά το Ατλέτικο – Άρσεναλ
- Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου 2026: Τι θα δούμε σε Ηρώδειο, Επίδαυρο, Μικρή Επίδαυρο και Πειραιώς 260
- Συνάντηση Ανδρουλάκη – Φαραντούρη για τη συμπόρευση του ευρωβουλευτή με το ΠΑΣΟΚ
- Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη 27χρονος που παρέσυρε με το Ι.Χ. του ένα 9χρονο παιδί και το εγκατέλειψε
- Το trash talking του ΛεΜπρόν στον Σενγκούν: «Είσαι το μόνο άτομο εδώ που δεν μπορεί να μιλάει για σοφτ φάουλ» (vid)

