Ο Κάιλ Χάινς αναχώρησε για Αμερική όπου θα περάσει τις καλοκαιρινές του διακοπές. Σε μηνυμά του ευχαρίστησε τους φιλάθλους του Ολυμπιακού για τη στήριξη της περασμένης χρονιάς, όμως δεν ξεκαράισε το μέλλον του.
Ο Κάιλ Χάινς αναχώρησε για Αμερική όπου θα περάσει τις καλοκαιρινές του διακοπές. Σε μηνυμά του ευχαρίστησε τους φιλάθλους του Ολυμπιακού για τη στήριξη της περασμένης χρονιάς, όμως δεν ξεκαράισε το μέλλον του.
«Επιστρέφω στις ΗΠΑ για το καλοκαίρι!!! Ευχαριστώ όλους τους φιλάθλους του Ολυμπιακού και την ομάδα για αυτή την αξέχαστη σεζόν!!!!! Κόκκινοι πρωταθλητές» έγραψε στο twitter ο Αμερικανός σέντερ.
Ο Ολυμπιακός του έκανε πρόταση ανανέωσης, όμως, ο Χάινς δεν έχει απαντήσει καθώς ΤΣΣΚΑ και τουρκικές ομάδες να τον θέλουν σαν τρελές.
Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ήταν η μεγάλη νικήτρια του ντέρμπι στο «Ολντ Τράφορντ» επικρατώντας της Λίβερπουλ με 3-2 και εξασφάλισε μια θέση στο Champions League της επόμενης σεζόν,
Ούτε τα προσχήματα οι Ιταλοί διαιτητές στο παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό. Το γκολ του Γερεμέγεφ δεν έπρεπε να μετρήσει καθώς ο Μπάμπα παρεμπόδιζε το οπτικό πεδίο του Τζολάκη.
Αν και βαθμολογικά αδιάφορα τα ματς του 5-8, ο Άρης νίκησε 2-0 (Ντουντού 11', Γιαννιώτα 86') τον ΟΦΗ, ο οποίος μπροστά σε οκτώ χιλιάδες οπαδούς του γιόρτασε την πρόσφατη κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας
«Αέρας» ο Λεβαδειακός κέρδισε άνετα τον Βόλο με 5-2 και επέστρεψε στις νίκες μετά από δυο αγωνιστικές. «Κέρβερος» ο γκολκίπερ των γηπεδούχων Λούκας ‘Ανακερ. Με τρία πέναλτι ισάριθμα γκολ των Βοιωτών