Δωρεάν εξετάσεις για τη Θρομβοεμβολική Νόσο και τη Χρόνια Φλεβική Ανεπάρκεια
Δωρεάν ιατρικές εξετάσεις του κοινού για τη Θρομβοεμβολική Νόσο και τη Χρόνια Φλεβική Ανεπάρκεια θα πραγματοποιήσουν εξειδικευμένοι γιατροί την Παρασκευή 28 και το Σάββατο 29 Ιουνίου 2013, στα πλαίσια του Συμποσίου της Ελληνικής Αγγειολογικής Εταιρείας στην Αθήνα.
Συγκεκριμένα
- Την Παρασκευή, 28 Ιουνίου η δωρεάν εξέταση θα αφορά την Θρομβοεμβολική νόσο (φλεβική θρόμβωση, πνευμονική εμβολή)
- Το Σάββατο, 29 Ιουνίου η δωρεάν εξέταση θα αφορά την Χρόνια Φλεβική Ανεπάρκεια (προβλήματα στα κάτω άκρα).
Ο αριθμός των συμμετεχόντων είναι περιορισμένος, γι’ αυτό στις συμμετοχές του κοινού θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στην εταιρεία Δημοσίων Σχέσεων Αlpha Public Relations (APR ΕΠΕ), στο τηλέφωνο 210 36 45 629 ή να στείλουν την δήλωση συμμετοχής που θα βρουν στο site: www.flevikespathiseis.gr, στο fax: 210 3644 441 ή στα email: exetasi@flevikespathiseis.gr και info@apr.com.gr.
Περισσότερες πληροφορίες στο site www.flevikespathiseis.gr
Οι ανωτέρω εξετάσεις προσφέρονται δωρεάν από τα μέλη της Ελληνικής Αγγειολογικής Εταιρείας με σκοπό την ενημέρωση του κοινού για τις συγκεκριμένες νόσους που αποτελούν μάστιγα της σύγχρονης κοινωνίας. Παράλληλα οι υπηρεσίες που προσφέρονται αποτελούν, έχοντας υπόψιν την επίκαιρη οικονομική συγκυρία, μια ανθρωπιστική προσφορά της Ελληνικής Αγγειολογικής Εταιρείας προς την κοινωνία μας.
health.in.gr
- Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τον Παναθηναϊκό για το φινάλε της Β’ φάσης του πρωταθλήματος
- Γερμανία: Ένας νεκρός, τέσσερις σοβαρά τραυματίες από έκρηξη υπόγειας διάβασης
- Αργία Πρωτομαγιάς: Πότε μεταφέρεται – Τι ισχύει φέτος
- Σανς – Γουόριορς 111-96: Ο Γκριν «πέταξε» εκτός playoffs Κάρι και Γκόλντεν Στέιτ (vids)
- Από το American Pie στην Αφρική και το OnlyFans: Η ζωή της Σάνον Ελίζαμπεθ δεν είναι συνηθισμένη
- Τα μετρητά επιστρέφουν και υπάρχει λόγος για αυτό – Το φυσικό χρήμα μπορεί να είναι απαραίτητο
- Δισεκατομμυριούχοι στις ΗΠΑ φτιάχνουν σχολεία… μόνο για τα παιδιά τους
- Ποιες ενέργειές μας περνάνε στον σκύλο το μήνυμα ότι το εξωτερικό περιβάλλον είναι γενικευμένος κίνδυνος
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 18.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/daniel-olah-enaFJelpNxY-unsplash-1-315x220.jpg)




























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442