Δωρεάν εξετάσεις για τη Θρομβοεμβολική Νόσο και τη Χρόνια Φλεβική Ανεπάρκεια
Δωρεάν ιατρικές εξετάσεις του κοινού για τη Θρομβοεμβολική Νόσο και τη Χρόνια Φλεβική Ανεπάρκεια θα πραγματοποιήσουν εξειδικευμένοι γιατροί την Παρασκευή 28 και το Σάββατο 29 Ιουνίου 2013, στα πλαίσια του Συμποσίου της Ελληνικής Αγγειολογικής Εταιρείας στην Αθήνα.
Συγκεκριμένα
- Την Παρασκευή, 28 Ιουνίου η δωρεάν εξέταση θα αφορά την Θρομβοεμβολική νόσο (φλεβική θρόμβωση, πνευμονική εμβολή)
- Το Σάββατο, 29 Ιουνίου η δωρεάν εξέταση θα αφορά την Χρόνια Φλεβική Ανεπάρκεια (προβλήματα στα κάτω άκρα).
Ο αριθμός των συμμετεχόντων είναι περιορισμένος, γι’ αυτό στις συμμετοχές του κοινού θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στην εταιρεία Δημοσίων Σχέσεων Αlpha Public Relations (APR ΕΠΕ), στο τηλέφωνο 210 36 45 629 ή να στείλουν την δήλωση συμμετοχής που θα βρουν στο site: www.flevikespathiseis.gr, στο fax: 210 3644 441 ή στα email: [email protected] και [email protected].
Περισσότερες πληροφορίες στο site www.flevikespathiseis.gr
Οι ανωτέρω εξετάσεις προσφέρονται δωρεάν από τα μέλη της Ελληνικής Αγγειολογικής Εταιρείας με σκοπό την ενημέρωση του κοινού για τις συγκεκριμένες νόσους που αποτελούν μάστιγα της σύγχρονης κοινωνίας. Παράλληλα οι υπηρεσίες που προσφέρονται αποτελούν, έχοντας υπόψιν την επίκαιρη οικονομική συγκυρία, μια ανθρωπιστική προσφορά της Ελληνικής Αγγειολογικής Εταιρείας προς την κοινωνία μας.
health.in.gr
- Τι θα πει ο Μητσοτάκης στην ΚΟ υπό το άγχος για τα «γαλάζια» ποσοστά και το βάρος των ποινικών διώξεων για ΟΠΕΚΕΠΕ
- ΚΚΕ για επέτειο από την τουρκική εισβολή στην Κύπρο: Μας θυμίζει τι σημαίνουν για τους λαούς οι σχεδιασμοί των ιμπεριαλιστών
- Μυθικό «κράξιμο» στην Αργεντινή για την έλλειψη σεβασμού στην παγκόσμια πρωταθλήτρια Ισπανία (vid)
- Νέα εποχή για την παραλία της Φρεαττύδας
- ΟΠΕΚΕΠΕ: Σφοδρή πολιτική αντιπαράθεση για το σκάνδαλο – «Θράσος της κυβέρνησης»
- Μητσοτάκης για 52η επέτειο της τουρκικής εισβολής στην Κύπρο: «Δεν ξεχνούμε, επαγρυπνούμε»
- Αποκαθίσταται ο φωτισμός στον δρόμο προς τον Προφήτη Ηλία Παλαιοχώρας
- Ρένα Δούρου: Ανάγκη για επανεκκίνηση των συνομιλιών για δίκαιη και βιώσιμη λύση του Κυπριακού
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 20.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/bryan-goff-MCoMZazPC9E-unsplash-315x220.jpg)



































![Ισπανία: Έκαναν διακοπές σε ξενοδοχείο και έφυγαν χωρίς να πληρώσουν – Η σύλληψη της μητέρας [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/Capture-308-315x220.jpg)
















Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442