Αθώος δηλώνει ο Αρ.Κάστρο για την απαγωγή τριών γυναικών στο Κλίβελαντ
Ο Αριέλ Κάστρο, ο άνδρας που κατηγορείται ότι απήγαγε και κρατούσε φυλακισμένες τρεις γυναίκες για σχεδόν μία δεκαετία, δήλωσε αθώος στις κατηγορίες του βιασμού και τις απαγωγής. Ο 52χρονος Κάστρο αντιμετωπίζει 329 κατηγορίες. Εάν κριθεί ένοχος μπορεί να καταδικαστεί ακόμα και σε θάνατο.
Ο Αριέλ Κάστρο, ο άνδρας που κατηγορείται ότι απήγαγε και κρατούσε φυλακισμένες τρεις γυναίκες για σχεδόν μία δεκαετία, δήλωσε αθώος στις κατηγορίες του βιασμού και τις απαγωγής.
Ο 52χρονος Κάστρο αντιμετωπίζει 329 κατηγορίες. Εάν κριθεί ένοχος μπορεί να καταδικαστεί ακόμα και σε θάνατο.
Ο άνδρας κατηγορείται, επίσης, ότι ξυλοκόπησε μία από τις γυναίκες, όταν εκείνη ήταν έγκυος, με αποτέλεσμα να χάσει το παιδί.
Οι τρεις γυναίκες που είχε απαγάγει είναι η 32χρονη Μισέλ Νάιτ, η 27χρονη Αμάντα Μπέρι και η 23χρονη Τζίνα ΝτεΤζίζους.
Η Αμάντα Μπέρι είχε εξαφανιστεί το 2003. Στο διάστημα που ήταν φυλακισμένη γέννησε ένα κοριτσάκι (σήμερα είναι έξι ετών).
Η Μ.Νάιτ εξαφανίστηκε το 2002 σε ηλικία 20 ετών. Τον Απρίλιο του 2004 εξαφανίστηκε η Τζίνα ΝτεΤζίζους σε ηλικία 14 ετών.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Κολομβία: Έξι νεκροί σε επίθεση εναντίον ηγέτη κοινότητας υπό κρατική προστασία
- Οι δράστες της επίθεσης στο τζαμί στο Σαν Ντιέγκο, μετέδιδαν σε live streaming – Είχαν ναζιστικά σύμβολα [βίντεο]
- Οι ΗΠΑ προειδοποιούν για «πραξικόπημα» στη Βολιβία, κατά του κεντροδεξιού προέδρου Πας
- Η ανάπτυξη αμερικανικών δυνάμεων στην Πολωνία δεν έχει ματαιωθεί, λέει ο Βανς
- Νορβηγία: Έκκληση των πρωθυπουργών της Ινδίας και των σκανδιναβικών χωρών υπέρ της πολυμερούς συνεργασίας
- Τσέλσι – Τότεναμ 2-1: Έχασε και η παραμονή θα κριθεί την τελευταία αγωνιστική


