Οι Τούρκοι στέλνουν τον Φετφατζίδη στη Φενέρμπαχτσε
Η τουρκική εφημερίδα Fanatik αναφέρει πως η Φενέρμπαχτσε ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Γιάννη Φετφατζίδη από τον Ολυμπιακό.
Η τουρκική εφημερίδα Fanatik αναφέρει πως η Φενέρμπαχτσε ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Γιάννη Φετφατζίδη από τον Ολυμπιακό.
Ο Φέτφα δεν έχει βρει θέση βασικού στον Ολυμπιακό και υπάρχει καιρό η σκέψη να παραχωρηθεί ο παίκτης ως δανεικός. Η προοπτική της Φενέρ θα μπορούσε λοιπόν να αποτελέσει μία καλή λύση.
Στο τουρκικό δημοσίευμα, πάντως, δεν αναφέρεται αν η Φενέρ θέλει να αποκτήσει ως δανεικό τον νεαρό άσο του Ολυμπιακού ή αν επιθυμεί να τον αγοράσει.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Μαδρίτη – Μπουένος Άιρες: Το κοντράστ συναισθημάτων στα πρόσωπα των οπαδών τη στιγμή του γκολ [βίντεο]
- «Τρελάθηκε» ο Παρέδες στο τέλος: Έπιασε από τον λαιμό τον Γκαρσία και έριξε αγκωνιά στον Γκάβι (vid)
- Ποια είναι η Σαμπάνα Μαχμούντ η πιθανή υπουργός Οικονομικών του Μπέρναμ
- «Χρυσάφι» από τη FIFA στην Ισπανία – Πόσα χρήματα θα πάρει η «φούρια ρόχα» με την κατάκτηση του Μουντιάλ
- Αυτά μόνο η Ισπανία: Back to back πρωταθλήτρια Ευρώπης και κόσμου για δεύτερη φορά στην ιστορία της
- Το δεύτερο Παγκόσμιο της Ισπανίας – Η χρυσή βίβλος των νικητών του Μουντιάλ
