Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Νέα ένταση «αιωνίων» στην κλήρωση των διαιτητών του ΣΕΦ

Νέα ένταση «αιωνίων» στην κλήρωση των διαιτητών του ΣΕΦ

Οι διαιτητές Σχινάς, Κορομηλάς και Ταβουλαρέας θα διευθύνουν τον αυριανό (21:00, ΣΕΦ) 3ο τελικό στα πλέι οφ της Α1 ανδρών στο μπάσκετ, μεταξύ Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού. Εν τω μεταξύ η ένταση μεταξύ των διοικήσεων των δύο ομάδων συνεχίστηκε κατά τη διάρκεια της κλήρωσης, με κατηγορίες και από τις δύο πλευρές, που σίγουρα δεν κάνουν καλό εν όψει της αναμέτρησης της Τετάρτης.

Οι διαιτητές Σχινάς, Κορομηλάς και Ταβουλαρέας θα διευθύνουν τον αυριανό (21:00, ΣΕΦ) 3ο τελικό στα πλέι οφ της Α1 ανδρών στο μπάσκετ, μεταξύ Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού.

Εν τω μεταξύ η ένταση μεταξύ των διοικήσεων των δύο ομάδων συνεχίστηκε κατά τη διάρκεια της κλήρωσης, με κατηγορίες και από τις δύο πλευρές, που σίγουρα δεν κάνουν καλό εν όψει της αναμέτρησης της Τετάρτης.

Παρόντες ήτανστο ΟΑΚΑο αντιπρόεδρος της «ερυθρόλευκης» Κ.Α.Ε., Γιώργος Σκινδήλιας και ο γενικός διευθυντής της ομάδας του Πειραιά, Χρήστος Σταυρόπουλος.Στην ΚΕΔ βρέθηκαν τόσο ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού, Δημήτρης Γιαννακόπουλος και ο αντιπρόεδρος της ΚΑΕ, Μάνος Παπαδόπουλος.

Πριν ξεκινήσει η διαδικασία τον λόγο πήρε ο αντιπρόεδρος της Κ.Α.Ε. Ολυμπιακός, Γιώργος Σκινδήλιας, που είπε: «Καταγγέλλω τη στάση της ΚΕΔ για τα όσα έγιναν στο Ο.Α.Κ.Α.μ που δεν πήρε θέση και το έχει κάνει κατ’ επανάληψη στο παρελθόν. Είναι απαράδεκτο. Δεν μπορεί να μην παίρνει θέση για τα όσα έγιναν στο Ο.Α.Κ.Α. στα αποδυτήρια και σε ένα κλίμα τρομοκρατίας κατά των διαιτητών. Θα πρέπει να παραιτηθεί. Αν δεν τους προστατέψετε εσείς, τότε ποιος θα το κάνει; Εάν δεν καταδικάσετε είστε συνεργοί».

Ο Γιώργος Σκινδήλιας συμπλήρωσε: «Δεν μπορείτε να αλλάζετε κατά το δοκούν όπως σας βολεύει τους διαιτητές της κλήρωσης. Είχαμε πει οι άπειροι να αγωνίζονται στην κανονική περίοδο, όπως ο Παναγιώτου, ο οποίος δεν ήταν σε θέση να ανταποκριθεί. Μας είχατε πει -ναι έχετε δίκιο- αλλά να που ακόμα το συζητάμε».

Ο πρόεδρος της Κ.Α.Ε. Παναθηναϊκός, Δημήτρης Γιαννακόπουλος, απάντησε: «Συμφωνώ σε κάποια από αυτά που είπε ο Ολυμπιακός. Θέλω να πω ότι στη θολούρα και στην πίεση δεν μπορούν οι διαιτητές να καταγράφουν και σπιλώνουν υπολήψεις. Έχουμε την έκθεση του Ο.Α.Κ.Α., του εισαγγελέα και της αστυνομίας. Δεν έγινε τίποτα από αυτά που ψευδώς έχει κάνει σημαία του ο Ολυμπιακός. Δεν γίνεται ο κάθε Φούφης και ο κάθε διαιτητής να σπιλώνει υπολήψεις. Κατανοώ την ένταση και τη θολούρα και θέλω να εκφράσω τη δυσαρέσκειά μου για τις διαιτησίας σε Σ.Ε.Φ. και Ο.Α.Κ.Α. και κυρίως των Γκόντα και Φούφη».

Στην συνέχεια ξεκίνησε η διαδικασία της κλήρωσης, στην οποία η πλευρά του Ολυμπιακού σωστά διόρθωσε την ΚΕΔ, για το ποιοι διαιτητές έχουν δικαίωμα συμμετοχής στην κλήρωση, βάσει και των προηγούμενων τελικών.

Στη συνέχεια υπήρξε απορία για την απουσία του Σιώμου, η ΚΕΔ εξήγησε πως έλειπε γι’ αυτό και δεν ήταν στους διαιτητές των προηγούμενων τελικών, ο Ολυμπιακός απάντησε «εμείς μάθαμε πως τώρα λείπει» και η πλευρά του Παναθηναϊκού ανταπάντησε «ο Ολυμπιακός πως μαθαίνει ποιος λείπει και ποιος δεν λείπει;». «Με αυτά που γίνονται πρέπει να τα μαθαίνεις», υπογράμμισε ο Ολυμπιακός.

«Οι διαιτητές δεν έχουν το σθένος να διακόψουν το παιχνίδι. Στο Σ.Ε.Φ. με βρίζανε και έγινε μόνο μια αναφορά από τον Γκόντα. Ο Ολυμπιακός δεν κατήγγειλε τίποτα, βγήκαν οι γραφικοί και είπαν… μαζέψτε τον, ντροπή τους! Εμείς κρατάμε την κόντρα στις 4 γραμμές του παρκέ, εσείς το πήγατε σε προσωπικό, θα δείτε πως θα χορέψετε», είπε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος.

Ο Σκινδήλιας απάντησε: «Απειλές δεν περνάνε. Οι απειλές εκεί που ξέρετε».

Ο Μάνος Παπαδόπουλος, αντιπρόεδρος της Κ.Α.Ε. Πανθηναϊκός, δήλωσε ακόμα: «Γίνεται παραλήρημα παραπληροφόρησης από τον Ολυμπιακό. Το έχει κάνει σημαία και συνεχίζει. Αποσκοπεί στην στόχευση διαιτητών. Είναι μονίμως αδικημένοι», με την πλευρά του Ολυμπιακού να απαντάει: «παραπληροφόρηση το φύλλο αγώνα; Η έκθεση του Ο.Α.Κ.Α. είναι σαν έκθεση από τον θυρωρό μου», για να συνεχίσει ο Μάνος Παπαδόπουλος: «ο Ολυμπιακός δημιουργεί κλίμα για να βγάλει την ουρά του απέξω και να έχει άλλοθι αν χάσει. Εμείς πέρυσι δεν είπαμε τίποτα όταν ο προπονητής, δεν λέω για τον φετινό, και ο μάνατζερ (Τόμιτς) έβριζαν τους διαιτητές καθώς πήγαιναν στα αποδυτήρια. Εσείς κ. Σκινδήλια είστε πράγματι σοβαρός αλλά σας φταίνει όλοι»

Το μέλος της ΚΕΔ, Στέλιος Συμεωνίδης, πήρε το λόγο: «Γιατί δεν βρίσκεστε νωρίτερα να τα πείτε; Προγραμματίστε μια κοινή συνέντευξη Τύπου και πείτε τα. Εμείς έχουμε μια σημαντική δουλειά να κάνουμε εδώ πέρα. Μας θεωρείτε την εύκολη λύση. Για εμάς οι διαιτητές τα πήγαν καλά και στα δύο ματς. Και ο Φούφης και ο Παναγιώτου, ο οποίος ήταν άριστος. Θέλουμε να συνεχίσουν έτσι όλοι».

Ο Παναθηναϊκός προηγείται με 2-0 και αν οι «ερυθρόλευκοι» καταφέρουν να μειώσουν σε 2-1 και χρειαστεί 4ος αγώνας, οι διαιτητές που θα «σφυρίξουν» στο ΟΑΚΑ την Κυριακή (16/6, 21:00) θα είναι οι Χριστοδούλου, Τανατζής και Καρακατσούνης.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024