Eπιδείνωση του καιρού με καταιγίδες και πτώση θερμοκρασίας
Επιδείνωση παρουσιάζει από το απόγευμα της Τρίτης ο καιρός με καταιγίδες κυρίως στα ηπειρωτικά, οι οποίες κατά τόπους θα είναι ισχυρές και θα συνοδεύονται από χαλαζόπτωση. Η θερμοκρασία σε πτώση σε όλη τη χώρα. Σταδιακή βελτίωση του καιρού αναμένεται από το βράδυ της Πέμπτης.
Επιδείνωση παρουσιάζει από το απόγευμα της Τρίτης ο καιρός με καταιγίδες κυρίως στα ηπειρωτικά, οι οποίες κατά τόπους θα είναι ισχυρές και θα συνοδεύονται από χαλαζόπτωση. Η θερμοκρασία σε ωπτώση σε όλη τη χώρα.
Σύμφωνα με την ΕΜΥ, θα σημειωθούν ισχυρές καταιγίδες κατά περιόδους στα ηπειρωτικά της χώρας, καθώς και στο κεντρικό και βόρειο Αιγαίο.
Ειδικότερα στην Αττική οι καταιγίδες που θα εκδηλωθούν κυρίως τις απογευματινές και πρώτες βραδινές ώρες πιθανώς να είναι ισχυρές.
Τα έντονα καιρικά φαινόμενα θα περιοριστούν σταδιακά από το βράδυ της Πέμπτης στις ανατολικές και νότιες περιοχές και βαθμιαία θα εξασθενήσουν.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Το Ισραήλ «συνέλαβε» 175 ακτιβιστές σε 20 πλοία του Global Sumud Flotilla – Κατηγορίες για παράνομη ενέργεια
- Θύελλα στην Αγγλία για τη διαιτησία και τον Σιμεόνε μετά το Ατλέτικο – Άρσεναλ
- Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου 2026: Τι θα δούμε σε Ηρώδειο, Επίδαυρο, Μικρή Επίδαυρο και Πειραιώς 260
- Συνάντηση Ανδρουλάκη – Φαραντούρη για τη συμπόρευση του ευρωβουλευτή με το ΠΑΣΟΚ
- Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη 27χρονος που παρέσυρε με το Ι.Χ. του ένα 9χρονο παιδί και το εγκατέλειψε
- Το trash talking του ΛεΜπρόν στον Σενγκούν: «Είσαι το μόνο άτομο εδώ που δεν μπορεί να μιλάει για σοφτ φάουλ» (vid)

