Ο Felipe Massa σιγουρεύει τη θέση του στη Ferrari
"Εύκολη απόφαση" χαρακτηρίζει ο Stefano Domenicali, την ανανέωση στο συμβόλαιο του Felipe Massa για το 2014.
Ανανέωση στο συμβόλαιο του Felipe Massa σκέφτεται ο επικεφαλής της Ferrari, Stefano Domenicali. Σε δηλώσεις του μετά τον αγώνα του Καναδά, διευκρίνισε ότι η ανάκαμψη που είχε ο Βραζιλιάνος τους τελευταίους μήνες είναι το κλειδί για να παραμείνει πιλότος της Scuderia και την επόμενη σεζόν.
“Αν ο Felipe συνεχίσει έτσι, δεν θα έχουμε κανένα πρόβλημα. Όσο ξέρω τους οδηγούς μας για το 2014, είμαι πιο ήρεμος”, δήλωσε ο S. Domenicali.
Αυτό που προβληματίζει τον Ιταλό δεν είναι το δίδυμο των πιλότων που θα έχει. Θα είναι “… η πιο εύκολη απόφαση που θα πάρουμε για το 2014”, είπε χαρακτηριστικά.
Οι ριζικές αλλαγές που έρχονται είναι αυτές που του προκαλούν άγχος. “Θα ξεκινήσουμε την επόμενη χρονιά με εντελώς νέα τεχνικά δεδομένα και μόλις τρεις δοκιμές. Άρα δεν μπορούμε να εξασφαλίσουμε ότι θα είμαστε σε θέση να κατανοήσουμε τα πάντα”.
Για τους πιλότους είπε ότι “… όλοι γνωρίζουν ότι με τον Fernando έχουμε συμβόλαιο μακράς διάρκειας, ενώ για τον Felipe, παρά τα όσα έχουν γίνει, είναι μαζί μας”.
auto.in.gr
- Ο πρωθυπουργός του Πακιστάν συνεχάρη τον Τραμπ και προσφέρθηκε να φιλοξενήσει τις διμερείς συνομιλίες
- To Ισραήλ επιτέθηκε σε 40 πόλεις του Λιβάνου το Σάββατο – Χτυπήθηκαν 25 υγειονομικοί στην Τύρο
- Νεκρός ο δράστης της επίθεσης στον Λευκό Οίκο – Τον είχαν ειδοποιήσει να «μείνει μακριά»
- Ισχυρές εκρήξεις στo Kίεβο σε μεγάλης κλίμακας επίθεση της Ρωσίας
- Οι Ρώσοι χτύπησαν με Ορέσνικ σε αντίποινα για το χτύπημα στην φοιτητική εστία στο Λουγκάνσκ [βίντεο]
- Πυροβολισμοί κοντά στον Λευκό Οίκο – Συναγερμός στη Μυστική Υπηρεσία – Δύο τραυματίες [βίντεο]
