Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
Η Τσέλσι παίρνει Καβάνι και δίνει Τόρες στη Νάπολι

Η Τσέλσι παίρνει Καβάνι και δίνει Τόρες στη Νάπολι

Ο Ζοζέ Μουρίνιο παρουσιάζεται και επίσημα από την Τσέλσι το απόγευμα της Δευτέρας και ο Ρόμαν Αμπράμοβιτς θέλει να του κάνει... δώρο τον Έντισον Καβάνι, αφού βρίσκεται στην τελική ευθεία των διαπραγματεύσεων για την μεταγραφή του Ουρουγουανού σούπερ σταρ. Μάλιστα στην διαπραγμάτευση μπλέκεται και το όνομα του Φερνάντο Τόρες, αφού ο πρόεδρος της Νάπολι, Λουρέλιο Ντε Λαουρέντις είναι έτοιμος να διαπραγματευτεί μια πιθανή ανταλλαγή του Καβάνι με τον Ισπανό φορ της Τσέλσι.

Ο Ζοζέ Μουρίνιο παρουσιάζεται και επίσημα από την Τσέλσι το απόγευμα της Δευτέρας και ο Ρόμαν Αμπράμοβιτς θέλει να του κάνει δώρο τον Έντισον Καβάνι, αφού βρίσκεται στην τελική ευθεία των διαπραγματεύσεων για την μεταγραφή του Ουρουγουανού σούπερ σταρ.

Μάλιστα στην διαπραγμάτευση μπλέκεται και το όνομα του Φερνάντο Τόρες, αφού ο πρόεδρος της Νάπολι, Λουρέλιο Ντε Λαουρέντις είναι έτοιμος να διαπραγματευτεί μια πιθανή ανταλλαγή του Καβάνι με τον Ισπανό φορ της Τσέλσι.

Έτσι ο ισχυρός άντρας της Νάπολι έχει δώσει εντολή στον τεχνικό διευθυντή της ομάδας του να αρχίσει επαφές με την διοίκηση της Τσέλσι να ώστε να μάθει τι ποσό είναι διατεθειμένοι να προσφέρουν για τον Καβάνι αλλά και την τιμή που κοστολογούν τον Τόρες.

Ο Ντε Λαουρέντις είχε δηλώσει ότι παραχωρεί τον Καβάνι με 60 εκατομμύρια, όμως στην Τσέλσι πιστεύουν ότι με 40 εκατομμύρια και τον Τόρες το «deal» θα γίνει.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ

Only in

Δημήτρης Ψαθάς: Αίσχη και ντροπές της επταετίας

«Γινόντουσαν τέτοια πράματα;»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2024