Δοκιμές με την Pramac Ducati θα κάνει ο Max Biaggi
Επιστρέφει προσωρινά στη δράση ο Max Biaggi, κάνοντας δοκιμές με την Pramac Ducati.
H Ducati Pramac Racing επιβεβαίωσε την προσωρινή επιστροφή του Max Biaggi στο MotoGP.
Ο Ιταλός αναβάτης θα έχει ένα διήμερο δοκιμών με την Ducati GP13 στην πίστα του Mugello, στην Ιταλία. Το πλάνο της Pramac ανέφερε δοκιμές με τον Ben Spies. Όμως, ο Αμερικανός δεν είναι βέβαιο για το πότε θα είναι έτοιμος μετά την πρόσφατη εγχείρισή του.
Ο έξι φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής, από τότε που αποσύρθηκε από τους αγώνες, είχε καθήκοντα σχολιαστή σε ιταλικό τηλεοπτικό σταθμό. Η αγωνιστική καριέρα του τελείωσε με δύο παγκόσμιους τίτλους στα Superbikes με την Aprilia το 2010 και το 2012.
Ο 41 ετών Ιταλός θα κάνει δοκιμές με τη μοτοσικλέτα του Ben Spies, ενώ ο Michele Pirro θα αντικαταστήσει τον Τεξανό στο προσεχές Grand Prix στην πίστα της Καταλονίας.
auto.in.gr
- Amazon: Όχι στη χρήση εικόνων ΑΙ από πωλητές μετά από νόμο της Νέας Υόρκης
- OHE: Εγκρίθηκε η θητεία του επικεφαλής για τα ανθρώπινα δικαιώματα για ακόμα 4 χρόνια – Ποιοί καταψήφισαν
- Ισπανία: Η πυρκαγιά στη Μαδρίτη έχει ξεπεράσει την ικανότητα κατάσβεσής της – Η ΕΕ στέλνει κι άλλες δυνάμεις
- Οι καύσωνες αυξάνουν τη τουριστική ζήτηση για «ψυχρούς προορισμούς»
- Γιορτή σήμερα 25 Ιουλίου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 25.07.2026]



