Συμπλοκή με έναν σοβαρά τραυματία στις φυλακές Φελλίου Γρεβενών
Σε σοβαρή κατάσταση νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Γρεβενών αλβανός κρατούμενος των φυλακών Φελλίου, που τραυματίστηκε σε συμπλοκή με ομοεθνείς συγκρατουμένους του.
Σε σοβαρή κατάσταση νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Γρεβενών αλβανός κρατούμενος των φυλακών Φελλίου, που τραυματίστηκε σε συμπλοκή με ομοεθνείς συγκρατουμένους του.
Το περιστατικό συνέβη το πρωί σε πτέρυγα των φυλακών, πριν οι κρατούμενοι βγουν για προαυλισμό. Όπως έγινε γνωστό, δύο ομάδες Αλβανών, για άγνωστους λόγους, ήρθαν στα χέρια, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά ένας εκ των συμπλεκόμενων με αυτοσχέδιο μαχαίρι.
Να σημειωθεί ότι μόλις πριν από έναν μήνα ισοβίτης από το Ιράκ έχασε τη ζωή του στη διάρκεια συμπλοκής με συγκρατουμένους του στο ίδιο κατάστημα κράτησης.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Εμπολα – ΛΔ Κονγκό: 1.502 τα κρούσματα και 473 οι θάνατοι από σπάνιο στέλεχος χωρίς θεραπεία
- «Υπερτυφώνας» απειλεί νησιά των ΗΠΑ στον Ειρηνικό Ωκεανό – Ριπές ανέμων ως και 314 χιλιομέτρων την ώρα
- LIVE: Κολομβία – Γκάνα
- Γάζα: Η τύχη της έχει περάσει σε δεύτερο πλάνο – «Το Ισραήλ κάνει ό,τι θέλει» και κανένας δεν αντιδράει
- Αργεντινή – Πράσινο Ακρωτήρι 3-2: Ο Δαβίδ ήταν ψυχάρα, αλλά ο Γολιάθ… είχε Μέσι! (vids)
- Συρία: Παραπέμπονται στη δικαιοσύνη ύποπτοι για τη βία που ξέσπασε στη Σουέιντα
