Σαράποβα εναντίον Σερένα Γουίλιαμς στον τελικό
Η Μαρία Σαράποβα νίκησε με 2-1 σετ (6-1, 2-6, 6-4) τη Λευκορωσίδα Βικτόρια Αζαρένκα και προκρίθηκε στον τελικό του Ρολάν Γκαρός. Η Ρωσίδα τενίστρια ξεκίνησε πολύ δυνατά τον αγώνα και πήρε εύκολα το πρώτο σετ με 6-1 γκέιμς. Ωστόσο, το ίδιο εύκολα έχασε το δεύτερο με 6-2, με το τρίτο σετ να διαρκεί πάνω από μια ώρα, την ώρα που συνολικά το ματς διήρκησε δύο ώρες και τέσσερα λεπτά. Στον τελικό θα αντιμετωπίσει τη Σερένα Γουίλιαμς, η οποία «καθάρισε» σε 46 λεπτά την Ιταλίδα Σάρα Εράνι με 2-0 σετ (6-0, 6-1).
Η Μαρία Σαράποβα νίκησε με 2-1 σετ (6-1, 2-6, 6-4) τη Λευκορωσίδα Βικτόρια Αζαρένκα και προκρίθηκε στον τελικό του Ρολάν Γκαρός.
Η Ρωσίδα τενίστρια ξεκίνησε πολύ δυνατά τον αγώνα και πήρε εύκολα το πρώτο σετ με 6-1 γκέιμς.
Ωστόσο, το ίδιο εύκολα έχασε το δεύτερο με 6-2, με το τρίτο σετ να διαρκεί πάνω από μια ώρα, την ώρα που συνολικά το ματς διήρκησε δύο ώρες και τέσσερα λεπτά.
Εκεί νικήτρια ήταν η Σαράποβα που επικράτησε με 6-4, κερδίζοντας το νικητήριο πόντο του αγώνα με άσο.
Σίφουνας η Σερένα
Στον τελικό θα αντιμετωπίσει τη Σερένα Γουίλιαμς, η οποία «καθάρισε» σε 46 λεπτά (!) την Ιταλίδα Σάρα Εράνι με 2-0 σετ (6-0, 6-1) στον έτερο ημιτελικό.
Η Αμερικανίδα μπήκε φουριόζα στο ματς και με το εκπληκτικό 6-0 πήρε το πρώτο σετ σε 21 λεπτά!
Ο αγώνας έδειχνε… άνισος ανάμεσα στις δύο τενίστριες με την Ιταλίδα να… πανηγυρίζει το μοναδικό γκέιμ που κατέκτησε στο δεύτερο σετ το οποίο έληξε με 6-1 σε 25 λεπτά!
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Οι Ορέσνικ «δεν είναι τελευταίας τεχνολογίας», λένε Ουκρανοί εμπειρογνώμονες – Τι τους τρομάζει
- Μετεωρίτης εξερράγη στα ανοικτά των ακτών της Μασαχουσέτης, τρομάζοντας τις ΗΠΑ
- UNESCO: Ο ενεργειακός αποκλεισμός των ΗΠΑ στην Κούβα θέτει «σε κίνδυνο» το εκπαιδευτικό σύστημα
- Ισραηλινοί στρατιώτες «στήνουν» φωτογράφιση ανήλικου Παλαιστινίου με όπλο και σημαία [βίντεο]
- Ανακοίνωση του ΔΟΑΕ για την ουκρανική επίθεση με drone στον πυρηνικό σταθμό της Ζαπορίζια
- Δικαστής στις ΗΠΑ ζήτησε διευκρινήσεις για εξωδικαστικό συμβιβασμό του Τραμπ

