Mοσχάρι βγήκε για βοσκή και βρέθηκε με μια τουαλέτα… κολάρο
Σε εξαιρετικά δύσκολη θέση βρέθηκαν οι ιδιοκτήτες φάρμας στην Αυστραλία, όταν αντίκρισαν ένα μοσχάρι με τη λεκάνη μιας τουαλέτας περασμένη στο κεφάλι του. Τη λεκάνη προφανώς είχαν πετάξει κάποιοι στον αγρό. Το ζώο, αναζητώντας τροφή, έβαλε το κεφάλι του μέσα και κόλλησε.
Σε εξαιρετικά δύσκολη θέση βρέθηκαν οι ιδιοκτήτες φάρμας στην Αυστραλία, όταν αντίκρισαν ένα μοσχάρι με τη λεκάνη μιας τουαλέτας περασμένη στο κεφάλι του.
Τη λεκάνη προφανώς είχαν πετάξει κάποιοι στον αγρό. Το ζώο, αναζητώντας τροφή, έβαλε το κεφάλι του μέσα και κόλλησε.
Οι ιδιοκτήτες έκαναν προσπάθειες να απελευθερώσουν το ζώο, ωστόσο, αυτό ήταν αδύνατον. Τελικά κάλεσαν ειδικό συνεργείο, το οποίο νάρκωσε το μοσχάρι και αφαίρεσε τη λεκάνη με τη χρήση πριονιού.
Μετά τη sold out συναυλία στο Λυκαβηττό, τα αγαπημένα τραγούδια του Θάνου Μικρούτσικου ταξιδεύουν στη Θεσσαλονίκη. Την Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου στη Μονή Λαζαριστών