Θέσεις εργασίας για Έλληνες ανοίγει ο Καναδάς
Η Μανιτόμπα είναι η πρώτη επαρχία του Καναδά που αναζητεί νέους μετανάστες από τη Νότια Ευρώπη, η οποία πλήττεται από την ανεργία. Έτσι, στρέφεται προς την αγορά εργασίας της Ελλάδας και στο πλαίσιο αυτό ειδικοί εκπρόσωποι του ματαναστευτικού προγράμματος της Μανιτόμπα θα επισκεφθούν την Αθήνα στις αρχές Ιουνίου. Οι συνεντεύξεις με ενδιαφερόμενους για άδεια εργασίας στον Καναδά θα πραγματοποιηθούν από τις 8 ώς τις 12 Ιουνίου.
Η Μανιτόμπα είναι η πρώτη επαρχία του Καναδά που αναζητεί νέους μετανάστες από τη Νότια Ευρώπη, η οποία πλήττεται από την ανεργία.
Έτσι, στρέφεται προς την αγορά εργασίας της Ελλάδας και στο πλαίσιο αυτό ειδικοί εκπρόσωποι του ματαναστευτικού προγράμματος της Μανιτόμπα θα επισκεφθούν την Αθήνα στις αρχές Ιουνίου. Οι συνεντεύξεις με ενδιαφερόμενους για άδεια εργασίας στον Καναδά θα πραγματοποιηθούν από τις 8 ώς τις 12 Ιουνίου.
Αυτή η τακτική είναι μέρος του επαρχιακού προγράμματος και η συγκεκριμένη μονάδα προσλήψεων θα έρθει σε επαφή με τις κοινότητες των Ελλήνων, Ιταλών, Ισπανών και Πορτογάλων, αναφέρει η ανακοίνωση της επαρχιακής κυβέρνησης.
Η Μανιτόμπα ζητάει άτομα ηλικίας 21-45 ετών ειδικευμένα στη βιομηχανία, τις επιχειρήσεις, τις υπηρεσίες, το εμπόριο και άλλες ειδικότητες και πρόκειται να απορροφήσει 250.000 εργαζόμενους μέχρι το 2020.
Πληροφορίες:
http://www.canadainternational.gc.ca/greece-grece/events-evenements/index.aspx#Manitoba
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Μεσσηνία: Εντοπίστηκε μεγάλη φυτεία κάνναβης με 1.532 δενδρύλλια – Είχαν εγκαταστήσει 6 χιλιόμετρα λάστιχο ποτίσματος
- «Έβλεπα τον ομόλογό μου ζωντανά μπροστά μου», δικαιολογείται ο Ντόκος – Στην υβριδική επίθεση επιμένει το Μαξίμου
- Η άλλη πλευρά του Εμμανουήλ Καραλή: Η αγάπη για το κρασί, το δάνειο των γονιών και το ξεμάτιασμα
- Ο πόλεμος μεταξύ ΗΠΑ και Ιράν αποτελεί το μεγαλύτερο πετρελαϊκό σοκ από το 1979 σε συνολικές απώλειες
- Εως και 5 ώρες αναμονής στα αεροδρόμια λόγω του νέου μέτρου αυτοματοποιημένων ελέγχων – Τι απαντά η Φον ντερ Λάιεν
- «Καμία ανοχή σε μεθοδεύσεις νέας μακράς διακοπής της δίκης για τα Τέμπη», λέει ο σύλλογος συγγενών θυμάτων


