Δεν έχουμε παραδώσει ακόμα τους S-300 στη Συρία, λέει ο Πούτιν
Ο ρώσος πρόεδρος, Βλαντιμίρ Πούτιν, είπε την Τρίτη ότι οποιαδήποτε απόπειρα ξένης στρατιωτικής επέμβασης στη Συρία είναι καταδικασμένη να αποτύχει και θα έκανε την κατάσταση χειρότερη. Μιλώντας μετά τη Σύνοδο ΕΕ-Ρωσίας, δήλωσε ότι οι αντιαεροπορικοί πύραυλοι S-300 δεν έχουν παραδοθεί ακόμα στη Συρία, ωστόσο υπερασπίστηκε τις ρωσικές πωλήσεις όπλων στο καθεστώς Άσαντ.
Ο ρώσος πρόεδρος, Βλαντιμίρ Πούτιν, είπε την Τρίτη ότι οποιαδήποτε απόπειρα ξένης στρατιωτικής επέμβασης στη Συρία είναι καταδικασμένη να αποτύχει και θα έκανε την κατάσταση χειρότερη.
Δήλωσε ότι οι αντιαεροπορικοί πύραυλοι S-300 δεν έχουν παραδοθεί ακόμα στη Συρία, ωστόσο υπερασπίστηκε τις ρωσικές πωλήσεις όπλων στο καθεστώς Άσαντ.
Μιλώντας μετά τη Σύνοδο Κορυφής ΕΕ-Ρωσίας στο Αικατερίνμπουργκ, ο Βλαντιμίρ Πούτιν είπε ότι η Ρωσία δεν επιθυμεί να ταράξει τις στρατιωτικές ισορροπίες στην περιοχή και πρόσθεσε ότι οι πωλήσεις όπλων γίνονται στο πλαίσιο της διεθνούς νομοθεσίας.
Ο ρώσος πρόεδρος είπε ότι η Ρωσία είναι απογοητευμένη με την απόφαση της ΕΕ να μην ανανεώσει το εμπάργκο σε κράτη μέλη που παρέχουν οπλισμό στους αντάρτες που μάχονται τη συριακή κυβέρνηση.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- ΟΠΕΚΕΠΕ: Ελεύθεροι μετά την απολογία τους οι πρώτοι 7 από τους 17 συλληφθέντες από τη Θεσσαλονίκη
- Ιράν: «Κάθε επιλογή έχει το τίμημά της» – Ο Γκαλιμπάφ κατηγορεί την Ουάσινγκτον για μη τήρηση της εκεχειρίας
- Σλοτ: «Αφήνω τη Λίβερπουλ ακριβώς εκεί που ανήκει, ανάμεσα στην ελίτ της Ευρώπης»
- Γυναικοκτονία στην Καλαμάτα: «Ξύπνησα και την είδα πάνω από το κεφάλι μου με μαχαίρι» – Τι υποστήριξε ο 41χρονος
- Χάιντι Κλουμ: «Δεν είμαι έγκυος, απλώς έχω παχύνει λίγο. Είναι η εμμηνόπαυση»
- Πέραμα: Νέο εργατικό ατύχημα με έναν τραυματία στη Ναυπηγοεπισκευαστική Ζώνη


