Τα στημένα καλά κρατούν: Νέος φάκελος της UEFA στην ΕΠΟ
Νέος φάκελος έφτασε στα γραφεία της ΕΠΟ από την UEFA που περιέχει στοιχεία για αγώνα ελληνικού πρωταθλήματος, ο οποίος θεωρείται ύποπτος χειραγώγησης. Κατά πάσα πιθανότητα πρόκειται για το παιχνίδι της Football League (Β' Εθνική) μεταξύ της Αναγέννησης Γιαννιτσών και της Καλλονής. Η ΕΠΟ ήδη διαβίβασε τον φάκελο προς την Εισαγγελία, το υπουργείο Αθλητισμού και την αρμόδια διοργανώτρια αρχή προκειμένου να διερευνηθεί η υπόθεση.
Νέος φάκελος έφτασε στα γραφεία της ΕΠΟ από την UEFA που περιέχει στοιχεία για αγώνα ελληνικού πρωταθλήματος, ο οποίος θεωρείται ύποπτος χειραγώγησης. Κατά πάσα πιθανότητα πρόκειται για το παιχνίδι της Football League (Β’ Εθνική) μεταξύ της Αναγέννησης Γιαννιτσών και της Καλλονής.
Η ΕΠΟ ήδη διαβίβασε τον φάκελο προς την Εισαγγελία, το υπουργείο Αθλητισμού και την αρμόδια διοργανώτρια αρχή προκειμένου να διερευνηθεί η υπόθεση.
Πρόκειται πάντως για το τρίτο παιχνίδι της εφετινής Φούτμπολ Λιγκ για το οποίο η UEFA στέλνει στοιχεία στην ΕΠΟ περί χειραγώγησης.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Τελικός Champions League: Όλοι δείχνουν Παρί, ο Τζόλης στηρίζει Άρσεναλ
- Φωτιά στον Λυκαβηττό – Διακοπή της κυκλοφορίας
- Στεγαστική κρίση: Γιατί αυξάνονται οι τιμές και τι κάνει η ΕΕ για να αντιμετωπίσει το πρόβλημα;
- ΟΠΕΚΕΠΕ: Απολογούνται σήμερα οι υπόλοιποι 10 κατηγορούμενοι για τις παράνομες επιδοτήσεις στην Κρήτη
- Πανελλαδικές 2026: Οι απαντήσεις στα θέματα των Νέων Ελληνικών για τα ΕΠΑΛ
- Μπεσίκτας: Ο Νίκολιτς στο προσκήνιο για τον πάγκο



