
Ο τυχερός της τριήμερης διαμονής στα “Kafieris Apartments” στη Σαντορίνη
Οι "Διακοπές", σε συνεργασία με τα Kafieris Apartments, κλήρωσαν και θα προσφέρουν στον τυχερό αναγνώστη τους, τρεις μέρες χαλάρωσης και απόλαυσης, στο Φηροστεφάνι Σαντορίνης.
Οι “Διακοπές“, σε συνεργασία με τα Kafieris Apartments, κλήρωσαν και θα προσφέρουν στον τυχερό αναγνώστη τους, τρεις μέρες χαλάρωσης και απόλαυσης, στο Φηροστεφάνι Σαντορίνης.
Τα διαμερίσματα Kafieris
Χτισμένα στο ψηλότερο σημείο των Φηρών και κοντά στο κέντρο του χωριού, τα διαμερίσματα σας προσφέρουν εκπληκτική θέα στη θάλασσα και την καλντέρα και δωρεάν μεταφορά με μικρό λεωφορείο, από & προς το λιμάνι και το αεροδρόμιο. Οι επισκέπτες μπορούν να ζήσουν τις γνήσιες διακοπές της Σαντορίνης μένοντας σε ένα παραδοσιακό διαμέρισμα με κυκλαδίτικο στιλ. Τα φιλόξενα διαμερίσματα διαθέτουν όλες τις σύγχρονες ανέσεις.
Η κλήρωση
Ο τυχερός αναγνώστης των “Διακοπών” που κερδίζει δύο διανυκτερεύσεις με πρωινό, σε δίκλινο δωμάτιο στα Kafieris Apartments είναι ο:
ΑΝΔΡΕΑΣΔΕΜΕΡΤΖΗΣ
- Ηκλήρωσηπραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 3 Ιουνίου 2013, στις 13.00, στα γραφεία του in.gr, Μιχαλακοπούλου 80.
- Το in.gr στη συνέχειαθα επικοινωνήσει με τον τυχερό για την εξαργύρωση του δώρου του.
- Η κράτηση αφορά το διάστημα από 3 Ιουνίου έως 30 Ιουνίου 2013 και από 10 Σεπτεμβρίου έως 31 Οκτωβρίου 2013,εκτός εορτών και αργιών και κατόπιν διαθεσιμότητας καισυνεννόησης με την κυρίαΒίκυ Κασάπη.
Οι“Διακοπές“εύχονται στον τυχερό καλές διακοπές!
- Η άλλη πλευρά του Εμμανουήλ Καραλή: Η αγάπη για το κρασί, το δάνειο των γονιών και το ξεμάτιασμα
- Ο πόλεμος μεταξύ ΗΠΑ και Ιράν αποτελεί το μεγαλύτερο πετρελαϊκό σοκ από το 1979 σε συνολικές απώλειες
- Εως και 5 ώρες αναμονής στα αεροδρόμια λόγω του νέου μέτρου αυτοματοποιημένων ελέγχων – Τι απαντά η Φον ντερ Λάιεν
- «Καμία ανοχή σε μεθοδεύσεις νέας μακράς διακοπής της δίκης για τα Τέμπη», λέει ο σύλλογος συγγενών θυμάτων
- Ζακ Σολομόν, η τραγική μοίρα ενός στρατευμένου φυσικού που πολέμησε μέχρι τέλους το ναζιστικό καθεστώς
- LIVE: Αυστραλία – Αίγυπτος


