Ο Χάινκες μια ανάσα από τη Ρεάλ που τα βρήκε με Σουάρες
Η εποχή Μουρίνιο στη Ρεάλ Μαδρίτης είναι πλέον παρελθόν και οι Μερένγκες σχεδιάζουν ήδη την επόμενη χρονιά. Μάλιστα, σύμφωνα με δηλώσεις του Ουκρανού άσου της Μπάγερν Μονάχου, Ανατόλι Τίμοστσουκ, ο προπονητής των Πρωταθλητών Ευρώπης, Γιούπ Χάινκες θα είναι κατά 99% ο νέος τεχνικός της «Βασίλισσας». Την ίδια ώρα η «Marca» αναφέρει ότι η Ρεάλ συμφώνησε σε όλα με τον Λουίς Σουάρες και πλέον πρέπει να υπάρξει συμφωνία με τη Λίβερπουλ, αν και κάτι τέτοιο φαντάζει δύσκολο.
Η εποχή Μουρίνιο στη Ρεάλ Μαδρίτης είναι πλέον παρελθόν και οι Μερένγκες σχεδιάζουν ήδη την επόμενη χρονιά.
Μάλιστα, σύμφωνα με δηλώσεις του Ουκρανού άσου της Μπάγερν Μονάχου, Ανατόλι Τίμοστσουκ, ο προπονητής των Πρωταθλητών Ευρώπης, Γιούπ Χάινκες θα είναι κατά 99% ο νέος τεχνικός της «Βασίλισσας». «Κατά 99% ο Χάινκες θα προπονεί την Ρεάλ Μαδρίτης», δήλωσε ο Ουκρανός αμυντικός μέσος.
Επίσης, η «AS» αναφέρει ότι η Ρεάλ Μαδρίτης έχει κάνει ήδη πρόταση στον Χάινκες για συμβόλαιο δύο ετών. Υπενθυμίζεται ότι ο Χάινκες ήταν προπονητής της Ρεάλ το 1998, όταν και οδήγησε τους Μερένγκες στην κορυφή της Ευρώπης έπειτα από 32 χρόνια.
Την ίδια ώρα η «Marca» αναφέρει ότι η Ρεάλ συμφώνησε σε όλα με τον Λουίς Σουάρες και πλέον πρέπει να υπάρξει συμφωνία με τη Λίβερπουλ, αν και κάτι τέτοιο φαντάζει δύσκολο.
Η Ρεάλ δεν θέλει να καλύψει την υψηλή ρήτρα του παίκτη που ανέρχεται στα 47 εκάτ. ευρώ, ενώ η Λίβερπουλ δεν θέλει να τον πουλήσει και δύσκολα θα διαπραγματευτεί.
Μια βραδιά στο κέντρο της πόλης γεμάτη τραγούδια, ιστορίες και μουσικές που έχουν καθιερώσει την Μαρία Παπαγεωργίου ως μία από τις σημαντικότερες ερμηνεύτριες και δημιουργούς της γενιάς της.