Συνδρομητική υπηρεσία θα καθιερώσει (και) η Bild
Η μεγαλύτερη εφημερίδα στη Γερμανία, η Bild, πρόκειται να ακολουθήσει την τάση της εποχής και να εισάγει συνδρομητική υπηρεσία για ένα μέρος του περιεχομένου της. Η Bild θα διατηρήσει δωρεάν τις βασικές ειδήσεις, αλλά θα παρέχει με συνδρομή από τις 11 Ιουνίου επιπλέον περιεχόμενο συνεντεύξεις και άλλο αποκλειστικό υλικό.
Η μεγαλύτερη εφημερίδα στη Γερμανία, η Bild, πρόκειται να ακολουθήσει την τάση της εποχής και να εισάγει συνδρομητική υπηρεσία για ένα μέρος του περιεχομένου της.
Η Bild θα διατηρήσει δωρεάν τις βασικές ειδήσεις αλλά θα παρέχει με συνδρομή από τις 11 Ιουνίου επιπλέον περιεχόμενο, συνεντεύξεις και άλλο αποκλειστικό υλικό.
Το βασικό πακέτο θα στοιχίζει 4,99 ευρώ το μήνα ενώ το πλήρες θα προσφέρει για τα διπλάσια πρόσβαση στο φύλλο με τη μορφή e-paper.
Οι φίλοι του ποδοσφαίρου θα πρέπει να καταβάλουν μία επιπλέον συνδρομή 2,99 ευρώ κάθε μήνα για να απολαμβάνουν τα βίντεο με τα καλύτερα στιγμιότυπα του αθλήματος.
Ωστόσο, ακόμη και όσοι αγοράζουν τη χάρτινη έκδοση (που κοστίζει 70 λεπτά) θα βρίσκουν ένα μοναδικό, ατομικό κουπόνι για το αποκλειστικό περιεχόμενο.
«Η μόνη ελπίδα που έχει η ανεξάρτητη δημοσιογραφία στον ψηφιακό κόσμο είναι να μπορέσει να χρηματοδοτηθεί από διαφημίσεις και από έσοδα πωλήσεων όπως στην κλασσική έντυπη μορφή τους», δήλωσε από την πλευρά του ο Αντρέας Βίλε, μέλος του ΔΣ του ομίλου.
Η Μπιλντ πώλησε 2,46 εκατ. φύλλα ημερησίως κατά το πρώτο τέταρτο του έτους, κάτω από τα 2,67 εκατ. ημερησίως στο αντίστοιχο διάστημα το 2012, αριθμός που υπολείπεται κατά πολύ τα 4,51 εκατ. φύλλα ημερησίως που κατέγραφαν οι πωλήσεις της το 1988.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,Associated Press,ΑΠΕ/Reuters
- Νέα Υόρκη: Βανδαλισμοί σε σπίτια και συναγωγές με σβάστικες και τις λέξεις «χάιλ Χίτλερ»
- Παραγουάη: 13 χρόνια κάθειρξη σε γερουσιαστή για ξέπλυμα χρήματος από διακίνηση ναρκωτικών
- Ιαπωνία: Αστρονόμοι ανακάλυψαν ατμόσφαιρα σε έναν παγωμένο «διαστημικό βράχο» στην περιοχή του Πλούτωνα
- Ουκρανία: Κατάπαυση του πυρός από τα μεσάνυχτα της Τρίτης, ανακοινώνει ο Ζελένσκι
- Βραζιλία: Μονοκινητήριο αεροσκάφος συντρίβεται σε πολυκατοικία στο Μπέλο Οριζόντε
- Eurogroup: Για «στασιμοπληθωριστική τάση», μιλά ο Πιερρακάκης, για «σοκ στασιμοπληθωρισμού» ο Ντομπρόβσκις
