Μια νίκη μακριά από τον τίτλο ο Διομήδης Άργους
Ο Διομήδης Άργους επικράτησε 28-26 της ΑΕΚ και πέτυχε την πρώτη από τις δύο νίκες που χρειάζονται για την κατάκτηση του πρωταθλήματος χάντμπολ της Α1 ανδρών, δεύτερος αγώνας θα γίνει την προσεχή Τετάρτη (29/9) στο Καματερό.
Ο Διομήδης Άργους επικράτησε 28-26 της ΑΕΚ και πέτυχε την πρώτη από τις δύο νίκες που χρειάζονται για την κατάκτηση του πρωταθλήματος χάντμπολ της Α1 ανδρών, δεύτερος αγώνας θα γίνει την προσεχή Τετάρτη (29/9) στο Καματερό.
Ενώ αν χρειαστεί τρίτο παιχνίδι, οι δύο «μονομάχοι» θα επιστρέψουν στο Άργος, αφού οι «λύκοι» τερμάτισαν πρώτοι μετά το πέρας της Β΄ φάσης και έχουν το πλεονέκτημα της έδρας.
ΔΙΟΜΗΔΗΣ (Δημήτρης Δημητρούλιας): Ζαραβίνας 1, Μεγαλοοικονόμου 3, Μαραγκός 4, Σαμαράς 5, Δεληγιάννης 2, Καραιβάνοφ 8, Τάσκοβιτς 5.
ΑΕΚ (Γιάννης Αρβανίτης): Μπακαούκας 9, Γεωργιάδης 3, Μπαλωμένος 3, Οικονόμου 1, Αλβανός 4, Ναουμίδης 1, Τσαούσης 2, Παπαδόπουλος 2, Παπαδιονυσίου 2.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ
- Βόλος: Παρίσταναν του πελάτες σε κοσμηματοπωλείο και έκλεψαν κοσμήματα μεγάλης αξίας – Άφαντοι οι δύο δράστες
- Ιράν: Σύγκρουση στους κόλπους του καθεστώτος – Για πραξικόπημα προειδοποιούν οι σκληροπυρηνικοί
- ΑΕΚ – Γκρόνινγκεν 2-1: Νίκησε, αλλά θέλει δουλειά η «Ένωση» (vids)
- Ουκρανία: Βαθαίνει η πολιτική κρίση – Ο Ζελένσκι εξετάζει την απόλυση του αρχηγού του στρατού λόγω διαδηλώσεων
- Άγιαξ – Ολυμπιακός: Μεγάλη ευκαιρία για τους Πειραιώτες με τον Γιάρεμτσουκ (vid)
- Συνελήφθη 33χρονη για εμπρησμό από πρόθεση στον Λόφο της Πνύκας – Άλλες δύο συλλήψεις σε Αττική και Κρήτη


