Χωρίς Μισίμοβιτς και Βράνιες η Βοσνία απέναντι στην Λετονία
Χωρίς τους Τραυματίες Ζβιέζνταν Μισίμοβιτς και Όγκνιεν Βράνιες θα παραταχθεί η Βοσνία με την Λετονία στην Ρίγα στο απερχόμενο παιχνίδι για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου, όπως δήλωσε την Παρασκευή ο ο προπονητής Σάφετ Σούσιτς.
Χωρίς τους ΤραυματίεςΖβιέζνταν Μισίμοβιτς και Όγκνιεν Βράνιες θα παραταχθεί η Βοσνία με την Λετονία στην Ρίγα στο απερχόμενο παιχνίδι για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου, όπως δήλωσε την Παρασκευή ο ο προπονητής Σάφετ Σούσιτς.
«Ο Βράνιες είναι εκτός για το υπόλοιπο των προκριματικών, λόγω μακροχρόνιου τραυματισμού, αλλά ελπίζουμε ότι θα επιστρέψει ο Μισίμοβιτς για τα προσεχή παιχνίδια» είπε αρχικά και συνέχισε: «Ξέρουμε τι σημαίνει ο Μισίμοβιτς για την ομάδα και ο Βράνιες είναι σημαντικός επίσης, λόγω της ταχύτητάς του, αλλά δεν θα υπάρχει δικαιολογία αν δεν νικήσουμε τους Λετονούς. Πρέπει να πάρουμε 12 βαθμούς από τα εναπομείναντα πέντε παιχνίδια, εάν θέλουμε να πετύχουμε τον αντικειμενικό στόχο μας»
Η Βοσνία που διεκδικεί την «παρθενική» της πρόκριση σε τελική φάση μεγάλης διοργάνωσης ως ανεξάρτητο κράτος, είναι πρώτη στον 7ο όμιλο μετά και την νίκη της με 3-1 απέναντι στην Ελλάδα τον Μάρτιο.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Γερμανία: Χιλιάδες μαθητές διαδηλώνουν κατά της υποχρεωτικής στρατιωτικής θητείας
- Ανοδος 6,9% στις πωλήσεις των σούπερ μάρκετ το πρώτο τρίμηνο του 2026
- Βολιβία: Δικαστήριο κλήτευσε τον πρώην πρόεδρο Μοράλες σε δίκη κατηγορούμενος για εμπορία ανήλικης
- Τα Στενά του Ορμούζ είναι «εξίσου πολύτιμα με την ατομική βόμβα», λέει σύμβουλος του Μοτζταμπά Χαμενεΐ
- Ιράν: Μεγάλη πετρελαιοκηλίδα εντοπίστηκε στον Κόλπο – Κινείται προς νότο, γράφει η New York Times
- Ιράν: Ο πρωθυπουργός του Κατάρ τάσσεται από την Ουάσιγκτον υπέρ της διαπραγμάτευσης

