Μένει για άλλα τρία χρόνια ο Χριστοδουλόπουλος στη Μπολόνια
Συμβόλαιο τριετούς διάρκειας πρόκειται να υπογράψει με την Μπολόνια ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος, σύμφωνα με ιταλικά δημοσιεύματα. Ο διεθνής εξτρέμ πήγε στην ιταλική ομάδα τον Ιανουάριο και η συμφωνία ήταν μέχρι το τέλος της σεζόν, αλλά με οψιόν ανανέωσης, την οποία ενεργοποίησαν οι άνθρωποι της Μπολόνια.
Συμβόλαιο τριετούς διάρκειας πρόκειται να υπογράψει με την Μπολόνια ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος, σύμφωνα με ιταλικά δημοσιεύματα.
Ο διεθνής εξτρέμ πήγε στην ιταλική ομάδα τον Ιανουάριο και η συμφωνία ήταν μέχρι το τέλος της σεζόν, αλλά με οψιόν ανανέωσης, την οποία ενεργοποίησαν οι άνθρωποι της Μπολόνια.
Ο Χριστοδουλόπουλος σε πρόσφατες δηλώσεις του είχε αναφέρει ότι έχει το προαίσθημα ότι θα μείνει στην Μπολόνια και τελικά αποδείχτηκε αληθινό.
Ο πρώην άσος του Παναθηναϊκού αυτούς του μήνες με την ιταλική ομάδα μετρά 12 συμμετοχές και ένα γκολ.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Airbnb: Τι γράφει το e-mail της ΑΑΔΕ σε ιδιοκτήτες ακινήτων
- Τσιτσιπάς – Κολινιόν 2-1: Νικητής ο Στέφανος, κατέκτησε το Γκστάαντ Όπεν! (vids)
- Μέσα στην σκοτεινή «αίρεση» του Έπσταϊν: Μαρτυρία πρώην βοηθού ξετυλίγει το νήμα του μηχανισμού κακοποίησης
- Meteo: Μέχρι και 43 βαθμούς Κελσίου θα δείξει το θερμόμετρο – Ως πότε θα διαρκέσει ο καύσωνας
- Μουντιάλ 2026: Μέσι ή Γιαμάλ; Οι οπαδοί Αργεντινής και Ισπανίας απαντούν (vid)
- Συναγερμός για την εξαφάνιση δύο ανηλίκων από τη Νάουσα και τη Μακρινίτσα


