Τη μοναδική ευκαιρία να προετοιμάσουν το αυτοκίνητό του πριν την έλευση του φετινού καλοκαιριού αξιοποιώντας την προσφορά υπηρεσιών και αξεσουάρ σε προνομιακές τιμές θα έχουν μέχρι και τις 29 Ιουνίου 2013 όλοι οι κάτοχοι αυτοκινήτων Volvo.

Η Volvo Car Hellas -σε συνεργασία με το δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Επισκευαστών Volvo- προσφέρει υπηρεσίες και αξεσουάρ με σημαντικές εκπτώσεις. Συγκεκριμένα, όλα τα αξεσουάρ και προϊόντα Volvo Collection συνοδεύονται με έκπτωση 20%, με εξαίρεση τις μπαγκαζιέρες οροφής που το ποσοστό της έκπτωσης φτάνει το 30%.

Επίσης, με κάθε προγραμματισμένη συντήρηση αυτοκινήτου ή οποιαδήποτε άλλη εργασία-επισκευή συνολικής αξίας άνω των 180 ευρώ, προσφέρεται δωρεάν ο καθαρισμός του κλιματιστικού συστήματος και της καμπίνας επιβατών.

Εκτός των άλλων, με κάθε προγραμματισμένη συντήρηση αυτοκινήτου παρέχεται δωρεάν οδική βοήθεια Volvo Assistance για έναν χρόνο, ενώ ειδικές τιμές ισχύουν για την αντικατάσταση των υλικών τριβής των φρένων και των αμορτισέρ.

Σε ό,τι αφορά τα προγράμματα αναβάθμισης ισχύος Polestar των κινητήρων Volvo, αυτά προσφέρονται με έκπτωση 10%, δηλαδή στα 1.080 ευρώ (τελική τιμή με εγκατάσταση και Φ.Π.Α.).

Τέλος, σε προνομιακές τιμές για τους πελάτες Volvo διατίθεται όλη η γκάμα ελαστικών της Pirelli.

auto.in.gr