Στυγνή δολοφονία 47χρονου εμπόρου κοντά στο σπίτι του στο Κερατσίνι
Θύμα άγριας δολοφονίας έπεσε λίγο μετά τις 4:00 τα ξημερώματα, στην οδό Τραπεζούντος στο Κερατσίνι ένας 47χρονος έμπορος. Ο άτυχος άντρας εντοπίστηκε νεκρός, κοντά στο σπίτι του και όπως διαπιστώθηκε φέρει τραύμα στο στήθος από μαχαίρι. Κίνητρο της δολοφονίας ήταν η ληστεία. Σύμφωνα με την αστυνομία, το θύμα ήταν έμπορος ψαριών και επάνω του βρέθηκαν 2.500 ευρώ. Μετά τη δολοφονία, ο δράστης τράπηκε σε φυγή χωρίς να πάρει τα χρήματα.
Θύμα άγριας δολοφονίας έπεσε λίγο μετά τις 4:00 τα ξημερώματα, στην οδό Τραπεζούντος στο Κερατσίνι ένας 47χρονος έμπορος.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο άτυχος άντρας εντοπίστηκε νεκρός, κοντά στο σπίτι του και όπως διαπιστώθηκε φέρει τραύμα στο στήθος από μαχαίρι.
Κίνητρο της δολοφονίας του 47χρονου ήταν η ληστεία. Σύμφωνα με την αστυνομία, το θύμα ήταν έμπορος ψαριών και επάνω του βρέθηκαν 2.500 ευρώ. Μετά τη δολοφονία, ο δράστης τράπηκε σε φυγή χωρίς να πάρει τα χρήματα.
Ο άτυχος 47χρονος την ώρα εκείνη πήγαινε στην ψαραγορά, προκειμένου να αγοράσει εμπόρευμα για την επιχείρησή του.
Κατά τις πληροφορίες, ο 47χρονος ήταν πατέρας δύο ανήλικων κοριτσιών.
Σύμφωνα με την ψυχολογία, το να λέει κάποιος παθολογικά ψέματα δεν θεωρείται ξεχωριστή ψυχική διαταραχή. Πρόκειται περισσότερο για ένα μοτίβο συμπεριφοράς
Σε παγκόσμια πρώτη από τον καλλιτεχνικό οργανισμό Altera Pars το «Lost & Found» της Nalini Vidoolah Mootoosamy, σε μετάφραση και σκηνοθεσία Πέτρου Νάκου, συνεχίζει την πορεία του και μετά το Πάσχα.
Η παράσταση «Η Ευτυχία της Αργιθέας» επιχειρεί να δώσει φωνή σε όσες ζωές έμειναν στο περιθώριο της Ιστορίας, χωρίς εξιδανίκευση και χωρίς διδακτισμό — μόνο με παρουσία.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας