Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η προσφυγή του Δώνη και το νέο σενάριο για Γκρος στον ΠΑΟΚ

Η προσφυγή του Δώνη και το νέο σενάριο για Γκρος στον ΠΑΟΚ

Κορυφώνεται η αντιπαράθεση του Γιώργου Δώνη με τον ΠΑΟΚ, καθώς ο πρώην προπονητής της ομάδας και οι συνεργάτες του κατέθεσαν προσφυγή αξιώνοντας όλο το ποσό του συμβολαίου τους μέχρι το 2014, αλλά και αποζημίωση για ηθική βλάβη και δυσφήμιση. Με την κίνηση αυτή, ο Έλληνας τεχνικός είναι ξεκάθαρο ότι επιθυμεί να περάσει στην αντεπίθεση και «σέρνει» την ΠΑΕ στα αθλητικά δικαστήρια, όπου η εκδίκαση αναμένεται να γίνει την Δευτέρα 20 Μαΐου. Στο μεταξύ, ο ΠΑΟΚ συνεχίζει την αναζήτηση νέου ξένου προπονητή και την Τρίτη στο φως της δημοσιότητας ήρθε και το όνομα του Κρίστιαν Γκρος.

Κορυφώνεται η αντιπαράθεση του Γιώργου Δώνη με τον ΠΑΟΚ, καθώς ο πρώην προπονητής της ομάδας και οι συνεργάτες του κατέθεσαν προσφυγή αξιώνοντας όλο το ποσό του συμβολαίου τους μέχρι το 2014, αλλά και αποζημίωση για ηθική βλάβη και δυσφήμιση.

Με την κίνηση αυτή, ο Έλληνας τεχνικός είναι ξεκάθαρο ότι επιθυμεί να περάσει στην αντεπίθεση και «σέρνει» την ΠΑΕ στα αθλητικά δικαστήρια, όπου η εκδίκαση αναμένεται να γίνει την Δευτέρα 20 Μαΐου. Από την πλευρά του «Δικεφάλου» δεν υπάρχει αντίδραση, αλλά δεν είναι απίθανο να ζητήσει αναβολή.

Προσφυγή και οι συνεργάτες του Δώνη

Εκτός του Γιώργου Δώνη που αξιώνει όλο το ποσό του συμβολαίου του μέχρι το 2014 καθώς και αποζημίωση για ηθική βλάβη και δυσφήμιση, προσφυφή έκαναν και οι συνεργάτες του.

Συγκεκριμένα οι Μάκης Αγγελίνας, Μίοντραγκ Μένταν, Γρηγόρης Γεωργίτσας και Παναγιώτης Μαλιαρίτσης προχώρησαν σε αυτή την κίνηση ζητώντας δεδουλευμένα συν το υπόλοιπο του συμβολαίου μέχρι 2014.

Σενάριο για τον Ελβετό Γκρος
Στο μεταξύ, ο ΠΑΟΚ συνεχίζει την αναζήτηση νέου ξένου προπονητή και την Τρίτη στο φως της δημοσιότητας ήρθε και το όνομα του Κρίστιαν Γκρος.

Ο 58χρονος Ελβετός τεχνικός, που έχει «φτιάξει» όνομα σε Γκρασχόπερς και Βασιλεία, είναι ελεύθερος αυτήν την περίοδο μετά τα δύο όχι και τόσο επιτυχημένα περάσματά του από Στουτγάρδη και Γιουνγκ Μπόις.

Ενδιαφέρον για τον Γκρος υπήρχε και το φθινόπωρο του 2010, όταν στον ΠΑΟΚ έψαχναν τον αντικαταστάτη του Παύλου Δερμιτζάκη, όμως η διαφορά που υπήρχε στο οικονομικό δε επέτρεψε την ολοκλήρωση της συμφωνίας.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Άσχημα μαντάτα για τον Αντετοκούνμπο

Αμφίβολος και για τις επόμενες αναμετρήσεις κόντρα στους Ιντιάνα Πέισερς, παραμένει ο ηγέτης των Μιλγουόκι Μπακς, Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024