Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Clarion NX503E: Το infotainment των... δύο κόσμων

Clarion NX503E: Το infotainment των… δύο κόσμων

Το νέο infotainment της Clarion υπόσχεται να φέρει πιο κοντά τον κόσμο του αυτοκινήτου με αυτό των smartphone και μάλιστα ανεξαρτήτως λειτουργικού συστήματος, προσφέροντας αναρίθμητες δυνατότητες διασύνδεσης και παραμετροποίησης.

Ένα νέο σύστημα ψυχαγωγίας και ενημέρωσης παρουσιάζει η Clarion συνδυάζοντας, τις συνήθεις αλλά ενισχυμένες λειτουργίες του είδους του, με τη συνδεσιμότητα smartphones, ανεξαρτήτως, μάλιστα, λειτουργικού συστήματος προσφέρει, όσες δυνατότητες συνεπάγεται η πλήρης ενσωμάτωση ενός κινητού με λειτουργικό iOS και Android σε ένα σύγχρονο infotainment.

Έτσι, πέρα από την «εθιμοτυπική» παρουσία του υψηλής ποιότητας ηχοσυστήματος και του συστήματος πλοήγησης το οποίο παρέχει τη δυνατότητα συνεχούς αναβάθμισης των χαρτών μέσω κάρτας microSD με δεδομένα από τη διαδικτυακή πύλη της Clarion, το NX503E προσφέρει τη δυνατότητα στους χρήστες smartphone λειτουργικών συστημάτων τόσο Android όσο και iOS να έχουν πρόσβαση στις αγαπημένες τους εφαρμογές μέσω της οθόνη αφής του.

Επιπλέον των apps των κινητών τους, χάρη στην υπηρεσία της Clarion, Smart Access και στις ειδικά σχεδιασμένες εφαρμογές, FB4CAR, NEWSCAR και DRIVESUITE4CAR οι χρήστες έχουν, μεταξύ άλλων, πρόσβαση, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, σε ειδήσεις και μετεωρολογικές προβλέψεις και πάντα με γνώμονα την ασφάλεια της οδήγησης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η λίστα εφαρμογών που περιλαμβάνεται στην υπηρεσία Smart Access της Clarion, εμπλουτίζεται συνεχώς με νέες δημοφιλείς εφαρμογές, ενώ για τους αμετανόητους λάτρεις της Apple, η Clarion διευκρινίζει ότι το NX503E, έρχεται με πιστοποίηση «Made for iPod» και «Made for iPhone» υποστηρίζοντας την λειτουργία της αλφαβητικής αναζήτησης τους, εξασφαλίζοντας εκτός από γρήγορη πρόσβαση και την αναπαραγωγή μουσικής αποθηκευμένης στις συσκευές της Apple και τη δυνατότητα εμφάνισης του αντίστοιχου εξωφύλλου στην οθόνη του.

Παράλληλα, με την μουσική ψυχαγωγία το NX503E υποστηρίζει και την αναπαραγωγή ταινιών στην οθόνη του μέσω αρχείων MP4 που έχουν μεταφερθεί σε κάρτα SD ή, απλά, DVD-R ή αρχείων που βρίσκονται στο κινητό του χρήστη-οδηγου.

Αναφορικά με τις υπόλοιπες λειτουργίες του, αξίζει να σημειωθεί ότι το Clarion NX503E, προσφέρει τη δυνατότητα διασύνδεσης του με συστήματα όπως οι κάμερες περιμετρικά του αυτοκινήτου, αισθητήρες στάθμευσης, οθόνες για τους πίσω επιβάτες αλλά και άλλες συσκευές είτε ασφάλειας, άνεσης και ψυχαγωγίας.

auto.in.gr

Sports in

«Τρελάθηκε» ο Μπαρτζώκας: Οι πανηγυρισμοί μετά το τέλος του Παρτίζαν – Ολυμπιακός (vid)

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας ξέσπασε μετά την ανατροπή και το μεγάλο διπλό στο Βελιγράδι και πανηγύρισε έξαλλα τη νίκη του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024