Σφράγισε την τρίτη θέση και το Champions League η Χίος
Η Χίος κατέλαβε -όπως και πέρυσι- την τρίτη θέση στην τελική κατάταξη της Α1 υδατοσφαίρισης των ανδρών, καθώς την Πέμπτη νίκησε με 12-5 το Αργοστόλι και έκανε το 2-0 στη σειρά των «μικρών τελικών».
Η Χίος κατέλαβε -όπως και πέρυσι- την τρίτη θέση στην τελική κατάταξη της Α1 υδατοσφαίρισης των ανδρών, καθώς την Πέμπτη νίκησε με 12-5 το Αργοστόλι και έκανε το 2-0 στη σειρά των «μικρών τελικών».
Η αναμέτρηση έγινε στο Ιωνικό κολυμβητήριο του «νησιού της μαστίχας», με τυπικά γηπεδούχο την ομάδα της Κεφαλλονιάς, μετά από συμφωνία των δύο σωματείων.
Υπενθυμίζεται ότι το πρώτο ματς έγινε την Τετάρτη και έληξε με επικράτηση του ΝΟΧ 10-7.
Τα οκτάλεπτα: 1-2, 0-5, 2-3, 2-2.
ΑΡΓΟΣΤΟΛΙ: Ε. Δουδέσης 2, Μητρόπουλος, Παπαδόπουλος, Χαραλαμπόπουλος.
ΧΙΟΣ: Μιμίδης 3, Γιωρ. Φουντούλης 3, Θεοδωρόπουλος 2, Χατζηκυριακάκης 2, Βιτέλας, Σωτηράκης.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ
- Φρουροί της Επανάστασης του Ιράν: Λένε ότι έπληξαν αεροπλάνα των ΗΠΑ στην Ιορδανία
- Πυροσβεστική: Συστάσεις για την αποφυγή πυρκαγιών – «Πολύ επικίνδυνες συνθήκες το επόμενο διάστημα»
- Παγκόσμια αίσθηση έχουν προκαλέσει τα έργα στο Παναθηναϊκό Στάδιο
- Ο δικαστής Ντρεντ στο Άργος
- ΠΑΣΟΚ κατά Γεωργιάδη για το «ξενόδουλοι»: Πάει πολύ να κουνά το δάκτυλο η ΝΔ που δημιούργησε το σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ
- Αθήνα: Χωρίς τις αισθήσεις του άτομο μετά από ατύχημα σε γκαράζ

