Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Προφυλακιστέος ο 25χρονος που κατηγορείται για τη δολοφονία στη Νέα Μάκρη

Προφυλακιστέος ο 25χρονος που κατηγορείται για τη δολοφονία στη Νέα Μάκρη

Στη φυλακή οδηγήθηκε μετά την απολογία του ενώπιον του 15ου τακτικού ανακριτή ο 25χρονος, ο οποίος πριν από λίγες ημέρες στη Νέα Μάκρη φέρεται να χτύπησε άγρια την 23χρονη φίλη του, η οποία τελικά εξέπνευσε τη Μ.Δευτέρα. Ο κατηγορούμενος αρνείται την κατηγορία και φέρεται να υποστηρίζει ότι η νεαρή κοπέλα πέθανε από ατύχημα πάνω σε ερωτικό καυγά που είχαν και όχι μετά από άγριο ξυλοδαρμό που υπέστη από τον ίδιο, παρουσία μάλιστα της αδελφής της.

Στη φυλακή οδηγήθηκε μετά την απολογία του ενώπιον του 15ου τακτικού ανακριτή ο 25χρονος, ο οποίος πριν από λίγες ημέρες στη Νέα Μάκρη φέρεται να χτύπησε άγρια την 23χρονη φίλη του, η οποία τελικά εξέπνευσε τη Μ.Δευτέρα.

Ο κατηγορούμενος αρνείται την κατηγορία και φέρεται να υποστηρίζει ότι η νεαρή κοπέλα πέθανε από ατύχημα πάνω σε ερωτικό καυγά που είχαν και όχι μετά από άγριο ξυλοδαρμό που υπέστη από τον ίδιο, παρουσία μάλιστα της αδελφής της.

Όπως φέρεται να υποστηρίζει ο 25χρονος, η φίλη του έπεσε κατά τη διάρκεια του διαπληκτισμού που είχαν και χτύπησε το κεφάλι της στον προφυλακτήρα του αυτοκινήτου.

Ο νεαρός παραδόθηκε νωρίτερα σήμερα στον εισαγγελέα καθώς σε βάρος του είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης για το αδίκημα της ανθρωποκτονίας από πρόθεση, ενώ με την ολοκλήρωση της απολογίας του ανακριτής και εισαγγελέας έκριναν ότι πρέπει να προφυλακιστεί.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές ο 25χρονος είχε εμπλακεί και στην αιματηρή επίθεση που είχε αποδοθεί σε μέλη της Χρυσής Αυγής εναντίον δημοτικού συμβούλου του ΚΚΕ στην Αγία Παρασκευή, η οποία σημειώθηκε προεκλογικά στο εκλογικό κέντρο του κόμματος.

Τότε ο δράστης μαζί με δύο ή τρεις φίλους του και ένα πιτ μπουλ βρέθηκαν στο εκλογικό κέντρο του ΚΚΕ, όπου επιτέθηκαν και τραυμάτισαν με σιδερογροθιά στο κεφάλι τον δημοτικό σύμβουλο.

Για το θέμα έχει σχηματιστεί δικογραφία και εκκρεμεί η εκδίκαση της υπόθεσης.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Σπανούλης: H ζημιά από έναν πρώην συμπαίκτη του (vid)

Ο Σπανούλης ήταν αδύνατο να του βάλει φρένο και ο Σερμαντίνι με αυτό το περίεργο στυλ έφτασε τους 21 πόντους, έχοντας 7/8 δίποντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024