Πάμε σαν αουτσάιντερ αλλά μπορούμε το τρόπαιο, εκτιμά ο Περπέρογλου
Τέσσερις ημέρες πριν τον πρώτο ημιτελικό του φάιναλ φορ με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας (Παρασκευή 10/5), ο Στράτος Περπέρογλου δεν έκρυψε την αισιοδοξία του ότι ο Ολυμπιακός μπορεί να επαναλάβει τον περυσινό θρίαμβο στην Κωνσταντινούπολη και να «αλώσει» το Λονδίνο.
Τέσσερις ημέρες πριν τον πρώτο ημιτελικό του φάιναλ φορ με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας (Παρασκευή 10/5), ο Στράτος Περπέρογλου δεν έκρυψε την αισιοδοξία του ότι ο Ολυμπιακός μπορεί να επαναλάβει τον περυσινό θρίαμβο στην Κωνσταντινούπολη και να «αλώσει» το Λονδίνο.
Ο διεθνής παίκτης μίλησε στην ιστοσελίδα της Ευρωλίγκα για τις αναμετρήσεις των πλέι οφ με την Αναντολού Εφές τονίζοντας μεταξύ άλλων πως «παίξαμε το καθοριστικό ματς μπροστά στον κόσμο μας και με τη βοήθειά τους τα καταφέραμε.
» Πολλά πράγματα μπορούν να σε βγάλουν εκτός ρυθμού, αλλά θα προσπαθήσουμε να τα καταφέρουμε στο Λονδίνο. Ελπίζω να επαναλάβουμε αυτό που πέτυχε πέρυσι η ομάδα».
Για την αναμέτρηση με την «ομάδα του στρατού» επισήμανε:
«Περιμένω ένα δυνατό παιχνίδι, καθώς και οι δύο ομάδες είναι αθλητικές, ενώ η ΤΣΣΚΑ διαθέτει δυνατούς ψηλούς. Θα υπάρχει πολλή ένταση και πάθος. Πιστεύω πως αυτό είναι το πιο σημαντικό, όλα τα άλλα έρχονται μετά. Θα εξαρτηθεί η νίκη από το ποιος την θέλει περισσότερο και θα παλέψει περισσότερο.
» Έχουν πιο μεγάλα κορμιά από μας. Υποθέτω πως έχουν ένα πλεονέκτημα εκεί, αλλά έχουμε αντιμετωπίσει τέτοιες ομάδες και έχουμε καταφέρει να τις κερδίσουμε. Εμείς βασιζόμαστε στην ομαδική δουλειά και έτσι θα παίξουμε και σε αυτό το ματς».
Όσον αφορά τις πιθανότητες που έχει ο Ολυμπιακός για να περάσει στον τελικό τόνισε:
«Στο φάιναλ φορ είναι δύσκολο να πεις ότι μια ομάδα είναι φαβορί και η ιστορία έχει δείξει πως έχουν γίνει πολλές εκπλήξεις. Είναι ένα παιχνίδι και όλα μπορούν να συμβούν. Δεν είναι μια σειρά πλέι οφ. Για αυτό δεν μπορείς να πεις ότι μία ομάδα είναι φαβορί. Πάντως θεωρώ πως σε τέτοια ματς είναι καλύτερα να πηγαίνεις σαν αουτσάιντερ. Βγάζει την πίεση από τις πλάτες σου και τη φέρνει σε αυτές της ΤΣΣΚΑ. Κι έτσι θα πάμε στο Λονδίνο».
Κατέληξε λέγοντας: «Είμαστε σε εξαιρετική κατάσταση πνευματικά και ψυχολογικά, γιατί και αυτό το κομμάτι είναι πολύ σημαντικό, πώς θα προσεγγίσεις ένα ματς στο μυαλό σου. Χωρίς φόβο και με σεβασμό απέναντι σε όλους».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Πυρηνικά: Οι συμφωνίες ελέγχου διάδοσης όπλων οδεύουν προς τέλμα το 2026 – Αυξάνεται ο κίνδυνος κρίσης
- Δύο λέξεις που πρέπει να αποφύγετε στη λίστα με τους στόχους σας για το 2026
- «Κίτρινος πυρετός» στο ηλεκτρονικό εμπόριο – Τα στατιστικά της «απόβασης» στο… «ελληνικό καλάθι»
- Νέο ξέσπασμα του Αντετοκούνμπο: «Είμαι εδώ, μην μου κάνεις αυτή την ερώτηση, είναι ασέβεια…» (vid)
- Κρήτη: Μεθυσμένος άνδρας έπεσε στη θάλασσα και πνίγηκε – Τη σορό του εντόπισαν πολίτες
- Πώς η κουλτούρα και τα social media γίνονται ο «Δούρειος Ίππος» της ακροδεξιάς


