Μήνυμα αισιοδοξίας για το μέλλον έστειλε ο Αντώνης Σαμαράς
«Ας κρατήσει ο καθένας μέσα του, στην καρδιά του, μια αναμμένη λαμπάδα που να συμβολίζει την προσδοκία για την Ανάσταση και της πατρίδας μας και την αισιοδοξία για το μέλλον του ελληνικού λαού» δήλωσε ο πρωθυπουργός από το Ναύπλιο το βράδυ της Ανάστασης. Το Πάσχα ο κ. Σαμαράς θα το περάσει στην ιδιαίτερη πατρίδα του.
Ολιγοήμερες αποδράσεις, κυρίως στις ιδιαίτερες πατρίδες τους, για τις ημέρες του Πάσχα πραγματοποιούν ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κάρολος Παπούλιας, ο πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς και οι υπόλοιποι πολιτικοί αρχηγοί.
Ο πρωθυπουργός, όπως κάθε χρόνο, βρίσκεται στην Πύλο. Το βράδυ του Μεγάλου Σαββάτου βρέθηκε στον Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Γεωργίου στο Ναύπλιο.
«Ας κρατήσει ο καθένας μέσα του, στην καρδιά του, μια αναμμένη λαμπάδα που να συμβολίζει την προσδοκία για την Ανάσταση και της πατρίδας μας και την αισιοδοξία για το μέλλον του ελληνικού λαού. Χριστός Ανέστη» δήλωσε ο πρωθυπουργός.
Στο πρόγραμμα του πρωθυπουργού είναι και επίσκεψη σε ακριτική μονάδα της περιοχής.
Στην Κρήτη με την οικογένειά του ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Αλέξης Τσίπρας. Ανήμερα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ βρέθηκε στην ακριτική Γαύδο, όπου αντάλλαξε ευχές με τους λιγοστούς κατοίκους.
Στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος, ενώ στην Αθήνα παρέμεινε ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ, Φώτης Κουβέλης.
Στην Αθήνα παρέμεινε και ο γγ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας.
Στην Ικαρία βρίσκεται και φέτος ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος.
Τέλος, στο Μέτσοβο βρίσκεται ο γγ της Χρυσής Αυγής Νίκος Μιχαλολιάκος.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Στα «ΝΕΑ» της Δευτέρας: Αν δεν εκδώσατε τη νέα ταυτότητα
- Κούβα: Ο πρόεδρος Ντίας-Κανέλ χαρακτηρίζει «πολιτική γενοκτονία» το πετρελαϊκό εμπάργκο των ΗΠΑ
- Επίσημο: Στην Παρτιζάν ο Βιλντόζα (pic)
- Βραζιλία, Μεξικό και Δημοκρατικοί στο «στόχαστρο» του Χαβιέρ Μιλέι
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 27.07.2026]
- Γιορτή σήμερα 27 Ιουλίου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο

