Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Υπόθεση ασέλγειας με θύματα ανήλικα παιδιά σοκάρει την κοινωνία της Πάτρας

Υπόθεση ασέλγειας με θύματα ανήλικα παιδιά σοκάρει την κοινωνία της Πάτρας

Σοκ έχει προκαλέσει στην κοινωνία της Πάτρας η σύλληψη δύο γονέων, οι οποίοι κατηγορούνται για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας των τριών ανήλικων παιδιών τους, δύο κοριτσιών και ενός αγοριού. Για την υπόθεση βρίσκεται σε εξέλιξη έρευνα και οι λεπτομέρειες δεν έχουν γίνει επισήμως γνωστές, αλλά οι πληροφορίες που μεταδίδουν τοπικά μέσα ενημέρωσης προκαλούν φρίκη.

Σοκ έχει προκαλέσει στην κοινωνία της Πάτρας η σύλληψη δύο γονέων, οι οποίοι κατηγορούνται για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας των τριών ανήλικων παιδιών τους, δύο κοριτσιών και ενός αγοριού.

Ο πατέρας, 40 ετών και η μητέρα, 41 ετών, κρατούνται στην Ασφάλεια Πατρών και ανακρίνονται, ενώ σε εξέλιξη βρίσκεται έρευνα, εν αναμονή του πορίσματος της ιατροδικαστικής εξέτασης, στην οποία θα υποβληθούν τα τρία παιδιά.

Η υπόθεση άρχισε να αποκαλύπτεται όταν το ένα από τα δύο κορίτσια μίλησε σε συγγενικό του πρόσωπο, το οποίο στη συνέχεια ενημέρωσε την αστυνομία.

Οι λεπτομέρειες δεν έχουν γίνει επισήμως γνωστές, αλλά οι πληροφορίες που μεταδίδουν τοπικά μέσα ενημέρωσης προκαλούν φρίκη.

Οι πληροφορίες αυτές αναφέρουν ότι ο 40χρονος πατέρας υποχρέωνε το γιο να βιάζει τη μητέρα του, ενώ φέρεται να έχει προβεί σε ασελγείς πράξεις σε βάρος των κοριτσιών.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Φερεντσβάρος – Ολυμπιακός 28-28: Σπουδαία εμφάνιση στην Ουγγαρία και τώρα όλα είναι στο χέρι του!

Ο Ολυμπιακός έμεινε ζωντανός για την πρόκριση στον τελικό του EHF European Cup, καθώς ήρθε ισόπαλος 28-28 με την Φερεντσβάρος στην Ουγγαρία – Σε μία εβδομάδα (27/4) η ρεβάνς στο Κλειστό της Ηλιούπολης

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024