Έχοντας ρίξει το βάρος στο πρωτάθλημα GT Series, ο Sebastien Loeb θεωρεί ότι θα δυσκολευτεί να βρει το ρυθμό του στις χωμάτινες Ειδικές Διαδρομές του Ράλλυ Αργεντινής.

Η απουσία του από τους τελευταίους αγώνες θα επηρεάσει την απόδοσή του στο Ράλλυ Αργεντινής, εκτιμά ο Sebastien Loeb.

Ο εννέα φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής μετράει επτά συνεχείς νίκες στον συγκεκριμένο αγώνα, αλλά με περιστασιακή παρουσία στο φετινό πρόγραμμα του WRC, έχει να εμφανιστεί στην εκκίνηση από το φετινό Ράλλυ Σουηδίας, τον Φεβρουάριο, όπου τερμάτισε δεύτερος.

Αν και είναι διαρκώς απασχολημένος με αγωνιστική δράση, κάνοντας νικηφόρο ξεκίνημα στο πρωτάθλημα GT Series στο Nogaro της Γαλλίας, ο Αλσατός οδηγός της Citroen φοβάται πως έχει χάσει τη φόρμα του στους χωμάτινους αγώνες.

«Εκτός από μία ημέρα δοκιμών, έχω να οδηγήσω σε χώμα από το Ράλλυ Ισπανίας το 2012. Δεν ξέρω τι αίσθηση θα έχω από το DS3 στις πρώτες Ειδικές Διαδρομές της Αργεντινής» ήταν το σχόλιο του.

Όπως επισήμανε ο 39χρονος πρωταθλητής, σαφώς έχει δώσει προτεραιότητα στους αγώνες με τους οποίους θα ασχοληθεί από εδώ και πέρα και η περιστασιακή συμμετοχή του στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλλυ είναι ο καλύτερος τρόπος για να διατηρεί επαφή με τη συγκεκριμένη κατηγορία.

Ωστόσο, θεωρεί πως δεν είναι το ίδιο καλά προετοιμασμένος όσο οι team mates του στη Citroen, Mikko Hirvonen και Dani Sordo. Ταυτόχρονα ο S. Loeb δήλωσε εντυπωσιασμένος από τον Sebastien Ogier και το θρίαμβό του στο Μεξικό και την Πορτογαλία, ωστόσο, θεωρεί ότι τα πληρώματα της Citroen παραμένουν σε τροχιά τίτλου.

auto.in.gr

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr