Στις 20:30 ο τελικός Ολυμπιακού-Αστέρα Τρίπολης
Η ΕΠΟ ανακοίνωσε πως ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Αστέρα Τρίπολης θα γίνει στις 20:30 της 11ης Μαΐου, στο ΟΑΚΑ. Εν τω μεταξύ, αποφασίστηκε ότι ο τυπικά γηπεδούχος Αστέρας Τρίπολης θα πάρει 13.000 εισιτήρια και ο ολυμπιακός 33.000.
Η ΕΠΟ ανακοίνωσε πως ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Αστέρα Τρίπολης θα γίνει στις 20:30 της 11ης Μαΐου, στο ΟΑΚΑ.
Η ανακοίνωση της ΕΠΟ αναφέρει: «Στις 20:30 ορίστηκε η ώρα έναρξης του τελικού αγώνα Κυπέλλου Ελλάδας 2012-2013, μεταξύ των ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης-Ολυμπιακός, ο οποίος θα διεξαχθεί στο ολυμπιακό στάδιο της Αθήνας στις 11/5/2013».
Τα εισιτήρια του κυπέλλου
Εν τω μεταξύ, μετά από σύσκεψη που έγινε στην ΕΠΟ, αποφασίστηκε πόσα εισιτήρια θα λάβει η κάθε ομάδα του τελικού. Ο τυπικά γηπεδούχος Αστέρας Τρίπολης θα πάρει 13.000 εισιτήρια ενώ ο ολυμπιακός 33.000.
Οι οπαδοί του Αστέρα θα καθίσουν στον πέταλο που βρίσκεται στην λεωφόρο Κηφισίας ενώ εκείνοι του Ολυμπιακού στο πέταλο της λεωφόρου Κύμης.
Οι προσκλήσεις που θα πάρει η ΕΠΟ ανέρχονται σε 3.000.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Οι Beatles επιστρέφουν στο 3 Savile Row: Το κτίριο της τελευταίας τους συναυλίας γίνεται μουσείο
- Γεωργιάδης: Ανήρτησε τη φωτογραφία που χρησιμοποίησαν και υποστήριξαν ότι πρόκειται για τον ίδιο
- Διαιτησία: Τα φάλτσα υπέρ του ΠΑΟΚ μετά την ανακοίνωση και η πλειοψηφία των Γερμανών
- Ο Τσίπρας έβαλε ψηλά τον πήχη: Nίκη στις εκλογές – Kόμμα και διακήρυξη τον Ιούνιο
- «Θα σε λέω Μαρία»: Οι bijoux de kant αποχαιρετούν το χώρο τους στο Μοναστηράκι με μία παράσταση
- Eurovision 2026: Απόψε στη σκηνή ο Akylas με το «Ferto» – Η Ελλάδα στον πρώτο ημιτελικό



