Ποδηλατοδρομία «για να βρεθεί θεραπεία για την Πνευμονική Αρτηριακή Υπέρταση»
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Πνευμονικής Αρτηριακής Υπέρτασης (5 Μαΐου), το Σωματείο Ασθενών «Πνευμονική Υπέρταση Ελλάδος» διοργανώνει την Κυριακή 28 Απριλίου 2013 Ποδηλατοδρομία και ενημερωτική εκδήλωση για το κοινό, με δωρεάν συμμετοχή.
Η ποδηλατοδρομία θα ξεκινήσει από την Πλατεία Αγίας Σοφίας στις 11:00 το πρωί και θα καταλήξει στο Ολυμπιακό Ποδηλατοδρόμιο στο ΟΑΚΑ στις 12:30 μ.μ., όπου και πραγματοποιηθεί αμέσως μετά η ενημερωτική εκδήλωση.
Η Ελένη Γ. Τέντου πρόεδρος και Διευθύνουσα Σύμβουλος της Actelion, που είναι κύριος χορηγός της δράσης επισημαίνει ότι «επιβραβεύουμε το θάρρος αλλά την ψυχική δύναμη των ασθενών με ΠΑΥ και μας βρίσκουν συνοδοιπόρους στον καθημερινό αγώνα τους. Η Actelion, με μακροπρόθεσμη δέσμευση στην βελτίωση της ποιότητας ζωής των ασθενών με ΠΑΥ, διαθέτει διεθνώς πέντε σκευάσματα για την αντιμετώπιση της νόσου σε κάθε στάδιο εξέλιξής της. Όραμα αλλά και πεποίθησή μας είναι ότι συνεχίζοντας την επένδυση μας στην έρευνα και ανάπτυξη νέων θεραπειών θα βγούμε νικητές στη μάχη ενάντια σε αυτή τη σπάνια νόσο».
health.in.gr
- Γιατί ο Μέσι είναι νοκ άουτ απο το All Star game του MLS
- Βόλος: Νεκρός εντοπίστηκε 65χρονος έπειτα από φωτιά στο σπίτι του
- Μότσαρτ: Ο σπεκουλαδόρος δούκας, η απλήρωτη αμοιβή και το χειρόγραφο που βρέθηκε 248 χρόνια αργότερα
- Λαμία: Μητέρα κρατούσε αγκαλιά το νεκρό παιδί της για πάνω από ένα 24ωρο
- Ασπίδα του προέδρου της Αργεντινής στην εθνική ομάδα
- Πυρκαγιές σε Γαλλία και Ισπανία: Πάνω από 300.000 άνθρωποι εγκαταλείπουν τις εστίες τους – Ανησυχία στην ΕΕ
- Αρκάς: Η καλημέρα της Κυριακής και το «θαύμα»
- Ήταν τελικά «καθαρό» το Μουντιάλ; – Επιστήμονες μέτρησαν το περιβαλλοντικό του αποτύπωμα
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 26.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/george-dumitrache-B9N8Vv55hn4-unsplash-315x220.jpg)






![[ΡΩΓΜΕΣ]: Ανάμεσα στον χορό, το θέατρο και την ποίηση](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/ΡΩΓΜΕΣ-Χ.Κυριαζιδη-credits-©Κατερίνα-Αρβανιτη-_2-230x130.jpg)














































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442