Με τον Σεκού Ολίσε η αποστολή του ΠΑΟΚ για Τρίπολη
Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των παικτών του ΠΑΟΚ εν όψει του μεθαυριανού αγώνα στην Τρίπολη με τον Αστέρα για τον δεύτερο ημιτελικό του Κυπέλλου. Αμέσως μετά το τέλος της σημερινής προπόνησης ο Γιώργος Δώνης ανακοίνωσε την αποστολή της ομάδας, με τον Σεκού Ολίσε να φωνάζει «παρών». Η αποστολή αναχωρεί το απόγευμα της Παρασκευής και νωρίτερα στις 12.30 στην Μικτή ζώνη του γηπέδου Τούμπας, ο Κώστας Κατσουράνης, θα παραλάβει το βραβείο του κορυφαίου ποδοσφαιριστή της τελευταίας αγωνιστικής.
Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των παικτών του ΠΑΟΚ εν όψει του μεθαυριανού αγώνα στην Τρίπολη με τον Αστέρα για τον δεύτερο ημιτελικό του Κυπέλλου. Αμέσως μετά το τέλος της σημερινής προπόνησης ο Γιώργος Δώνης ανακοίνωσε την αποστολή της ομάδας του.
Στην αποστολή που θα αναχωρήσει αύριο το απόγευμα στις 17:00 συμμετέχουν 22 ποδοσφαιριστές, ενώ αποκλείστηκαν οι τραυματίες Βούκιτς, Κατσικάς, Σταφυλίδης.
Πιο αναλυτικά στην αποστολή συμμετέχουν οι: Ιτάνζ, Γλύκος, Γιακουμής, Αποστολόπουλος, Ετο, Λίνο, Κωνσταντινίδης, Κατσουράνης, Σίλντενφελντ, Κουμάλο, Ιντζίδης, Κάτσε, Ολίσε, Φωτάκης, Λάζαρ, Κίτσιου, Καμαρά, Λόρενς, Ρομπέρ, Γεωργιάδης, Αθανασιάδης, Σαλπιγγίδης.
Νωρίτερα στις 12.30 στην Μικτή ζώνη του γηπέδου Τούμπας, ο Κώστας Κατσουράνης, θα παραλάβει το βραβείο του κορυφαίου ποδοσφαιριστή της τελευταίας αγωνιστικής.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Κακουργηματική δίωξη για ψευδή δήλωση πατρότητας βρέφους – Χειροπέδες σε 48χρονο δικηγόρο και 20χρονη αλλοδαπή
- LIVE: ΟΦΗ – Λεβαδειακός
- Super League 2: Υποβιβασμός για την Καβάλα (3-1, vid) – Σώθηκαν ΠΑΟΚ Β’ και Νέστος Χρυσούπολης (1-1)
- Καστοριά: Εξαπάτησαν τηλεφωνικά 93χρονη και απέσπασαν χρυσές λίρες και μετρητά
- Η σέλφι και τα… χαμόγελα του Νίκου Ανδρουλάκη με τον Πέδρο Σάντσεθ στη Βαρκελώνη
- Μεγάλη φωτιά στην Ακράτα – Ήχησε το 112 για εκκένωση στην Άνω Πορόβιτσα
