«Η πιο λυπημένη νύχτα» η αντίδραση των ισπανικών ΜΜΕ για τη Μπαρτσελόνα
Οι ισπανικές εφημερίδες υποκλίθηκαν στην ανωτερότητα της Μπάγερν Μονάχου, ενώ κάνουν λόγο για έναν κύκλο που έκλεισε για τη Μπαρτσελόνα ύστερα από το επιβλητικό 4-0 στη Γερμανία για τα ημιτελικά του Champions League.
Οι ισπανικές εφημερίδες υποκλίθηκαν στην ανωτερότητα της Μπάγερν Μονάχου, ενώ κάνουν λόγο για έναν κύκλο που έκλεισε για τη Μπαρτσελόνα ύστερα από το επιβλητικό 4-0 στη Γερμανία για τα ημιτελικά του Champions League.
«Η πιο λυπημένη νύχτα», είναι ο τίτλος της καταλανικής «Sport», η οποία υπογραμμίζει πως «η Μπάγερν πέρασε πάνω από μία Μπάρτσα χωρίς δυνάμεις ούτε ποδόσφαιρο».
Μάλιστα, στο εν λόγω ρεπορτάζ επισημαίνεται ή καλύτερα τονίζεται πως το ματς θύμισε εκείνη τη θλιβερή νύχτα του 1994 στην Αθήνα.
«Η μπλαουγκράνα ομάδα υπέφερε τη χειρότερη ήττα της στην Ευρώπη από την Αθήνα το 1994, ο Μέσι έπαιξε, αλλά ήταν εξαφανισμένος και δεν μπόρεσε να αποτρέψει την ατυχία», υπογραμμιζόταν στο ρεπορτάζ.
Η El Mundo Deportivo, έχει τίτλο: «Εφιάλτης» και σχολιάζει πως «η πληθωρική Μπάγερν συνέτριψε μία Μπάρτσα σωματικά κατεστραμμένη». Για τη διαιτησία αναφέρει: «Τρία γκολ των Γερμανών ήταν άκυρα και υπάρχει πέναλτι στον Πικέ».
«Το τέλος του κύκλου», γράφει η μαδριλένικη «AS» έχοντας με μεγάλα γράμματα το 4-0.
Τέλος, η «Marca» αναφέρει: «Ιστορικό χτύπημα. Η μεγάλη Μπάρτσα έδειξε στο Μόναχο ξεκάθαρα συμπτώματα παρακμής. Η Μπάγερν σάρωσε τη Μπαρτσελόνα και έκρινε την πρόκριση, εκτός θαύματος στο Καμπ Νου».
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
LIVE: Τσέλσι – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Παρακολουθήστε live στις 22:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Τσέλσι – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για την 33η αγωνιστική της Premier League.
Μετά τον Άρη, ο ΠΑΟΚ νίκησε σε 2ο σερί ντέρμπι, αυτή τη φορά με 76-72 επί του Ηρακλή στο Ιβανώφειο, αυξάνοντας τις πιθανότητές του για κατάληψη της 3ης θέσης στην κανονική περίοδο.
Επιστροφή στις νίκες ο Άρης μετά από οκτώ αγωνιστικές, επικράτησε του Βόλου με 3-2 με ανατροπή στην ανατροπή και μπήκε δυναμικά στη μάχη της 5ης θέσης Στο -3 πλέον, από τον Λεβαδειακό οι κίτρινοι.