Καταγγελίες για ξυλοδαρμούς μεταναστών από αστυνομικούς στο ΑΤ Πειραιά
Τον ξυλοδαρμό μετανάστη από αστυνομικό στο ΑΤ Πειραιά καταγγέλλουν η Κίνηση Ενωμένοι Ενάντια στο Ρατσισμό και τη Φασιστική Απειλή (ΚΕΕΡΦΑ) και η Πακιστανική Κοινότητα Ελλάδος «Η Ενότητα». Σύμφωνα με τις καταγγελίες, αστυνομικός χτύπησε τον αλλοδαπό προκειμένου να διακόψει την απογευματινή προσευχή ομάδας μεταναστών. Ανάλογο περιστατικό βίας είχε σημειωθεί και τέσσερις ημέρες νωρίτερα με θύμα άλλο μετανάστη.
Τον ξυλοδαρμό μετανάστη από αστυνομικό στο ΑΤ Πειραιά καταγγέλλουν η Κίνηση Ενωμένοι Ενάντια στο Ρατσισμό και τη Φασιστική Απειλή (ΚΕΕΡΦΑ) και η Πακιστανική Κοινότητα Ελλάδος «Η Ενότητα».
Σύμφωνα με τις καταγγελίες, αστυνομικός μέσα στο αστυνομικό τμήμα του Πειραιά χτύπησε τον αλλοδαπό για να διακόψει την απογευματινή προσευχή ομάδας μεταναστών.
Ανάλογο περιστατικό είχε συμβεί και τέσσερις ημέρες πριν με θύμα άλλο μετανάστη που ξυλοκοπήθηκε από αστυνομικό, σύμφωνα με τις καταγγελίες.
Δώδεκα μετανάστες από το Πακιστάν και το Μπαγκλαντές έχουν ξεκινήσει απεργία πείνας, διαμαρτυρόμενοι για τη ρατσιστική συμπεριφορά και τους ξυλοδαρμούς.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Σε ποια νησιά μειώνεται από σήμερα ο ΦΠΑ – Η εγκύκλιος της ΑΑΔΕ
- Στα χαμηλότερα επίπεδα του 2025 τα επιδόματα ανεργίας στις ΗΠΑ (γράφημα)
- Εκπτώσεις πριν τις… χειμερινές εκπτώσεις – Τι να προσέξετε
- Υεμένη: Η Σαουδική Αραβία περιμένει ότι τα ΗΑΕ θα αποσύρουν τη στήριξη στους αυτονομιστές
- Οι μεγάλες εκπλήξεις του 2025: Χρυσός, τεχνολογία και ο… Τραμπ
- Ποιοι θα πάρουν τρία ενοίκια επιστροφή το 2026


