Επέμβαση πυροσβεστικής και αστυνομίας σε ανθοπωλείο λόγω επίθεσης… αράχνης
Ασυνήθιστη επέμβαση της πυροσβεστικής (για όλες τις δουλειές) και της αστυνομίας στο Βερολίνο: Πωλήτρια σε ανθοπωλείο δαγκώθηκε, την ώρα που έδειχνε λουλούδια σε πελάτη, από αράχνη και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο ενώ οι ένστολοι κλήθηκαν να βρουν και να «ασφαλίσουν» το έντομο. Μετά από αναζήτηση μίας ώρας στα πανέρια, η αράχνη δεν βρέθηκε.
Ασυνήθιστη επέμβαση της πυροσβεστικής (για όλες τις δουλειές) και της αστυνομίας στο Βερολίνο: Πωλήτρια σε ανθοπωλείο δαγκώθηκε, την ώρα που έδειχνε λουλούδια σε πελάτη, από αράχνη και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο ενώ οι ένστολοι κλήθηκαν να βρουν και να «ασφαλίσουν» το έντομο.
Όπως αναφέρει η τοπική Berliner Morgenpost, μετά από αναζήτηση μίας ώρας στα πανέρια την Τρίτη, η αράχνη δεν βρέθηκε.
Η πωλήτρια ανέφερε πως η αράχνη είχε μέγεθος σχεδόν μίας παλάμης. Πιθανολογείται ότι μπορεί να πρόκειται για ταραντούλα (το δάγκωμα της οποίας είναι μεν δηλητηριώδες, αλλά όχι θανατηφόρο για τον άνθρωπο) αλλά αυτό παραμένει ανεπιβεβαίωτο.
Μετά την άσκοπη αναζήτηση, αναφέρει η εφημερίδα, την έρευνα θα αναλάβουν «εμπειρογνώμονες». Το κατάστημα έμεινε προληπτικά κλειστό.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Θεσσαλονίκη: Ο «Ζορό» στο πλευρό της Μαρίας Καρυστιανού
- Αιματηρή σύγκρουση φυλών αυτοχθόνων στην Κολομβία με τουλάχιστον τρεις νεκρούς και 44 τραυματίες [βίντεο]
- Οι ΗΠΑ στέλνουν 5.000 στρατιώτες στην Πολωνία – Οι αντιδράσεις του προέδρου και του υπουργού Άμυνας
- Ο Οζγκιούρ Οζέλ καλεί σε αντίσταση, δηλώνει ότι δεν θα φύγει – «Το έγκλημά μας είναι ότι κερδίζουμε»
- Νέα διαδήλωση στην πρωτεύουσα της Βολιβίας εναντίον του προέδρου Πας
- Η ανθρωπιστική κατάσταση στη Γάζα παραμένει «καταστροφική» λένε γνωστές ΜΚΟ

