Απορρίφθηκαν οι αιτήσεις των Χατζηιωάννου και Sprider για το άρθρο 99
Το Πολυμελές Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης απέρριψε τις αιτήσεις των Χατζηιωάννου και Sprider Stores για υπαγωγή στη διαδικασία εξυγίανσης και λήψης προληπτικών μέτρων, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 99.
Το Πολυμελές Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης απέρριψε τις αιτήσεις των Χατζηιωάννου και Sprider Stores για υπαγωγή στη διαδικασία εξυγίανσης και λήψης προληπτικών μέτρων, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 99.
Όπως αναφέρεται σε σχετικές ανακοινώσεις, οι δύο εταιρείες θα καταθέσουν άμεσα έφεση κατά της ως άνω απόφασης, καθώς θεωρούν ότι οι λόγοι απόρριψης της αίτησης δύναται να ανατραπούν στο Εφετείο, ούτως ώστε να γίνουν δεκτές οι αίτησεις τους, με τις οποίες διασφαλίζεται η βιωσιμότητά τους, η εξασφάλιση των συμφερόντων των εργαζομένων και των μετόχων, καθώς και η προστασία τους έναντι των πιστωτών.
Οι διοικήσεις των εταιρειών εκτιμούν ότι, μέσω της διαδικασίας εξυγίανσης, θα πετύχουν την αναδιάρθρωσή τους και την ομαλή συνέχιση της λειτουργίας τους.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Αρκάς: Η καλημέρα της Τρίτης
- Το κόστος της εξάρτησης της ΕΕ από το ρωσικό αέριο και άλλα διαμόνια στην σύνοδο της Αρμενίας
- Συνταγή: Σπιτική κασερόπιτα
- Αναπροσανατολισμός στη σκιά Τραμπ – Το υπό πίεση ΝΑΤΟ, η Ευρώπη των διλημμάτων και η ΕΕ ως «πολύφερνη νύφη»
- Τραμπ: Δεν μπορώ να πω αν η εκεχειρία παραμένει σε ισχύ – Ιράν: Οι ΗΠΑ επιτέθηκαν σε πολιτικά σκάφη, στο Ορμούζ
- Έκρηξη σε εργοστάσιο πυροτεχνημάτων στην Κίνα – Τουλάχιστον 21 νεκροί και δεκάδες τραυματίες
- Η άνοιξη μας ανοίγει την όρεξη;
- Καιρός: Νέας άνοδος της θερμοκρασίας την Τετάρτη – Πού θα δείξει 26αρια
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 05.05.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/pexels-alejandro-de-roa-649065356-28057031-315x220.jpg)

























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442