Αντίθετη η ΟΤΟΕ στην πλήρη ανακεφαλαιοποίηση της Eurobank από το ΤΧΣ
Την έντονη αντίθεσή της στην απόφαση του ΔΣ της Eurobank, να εισηγηθεί στη γενική συνέλευση την πλήρη ανακεφαλαιοποίηση της τράπεζας από το Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας, εξέφρασε η ΟΤΟΕ, τονίζοντας ότι πρόκειται για μία επιλογή, που έρχεται σε αντίθεση με την κεντρική θέση της.
Την έντονη αντίθεσή της στην απόφαση του ΔΣ της Eurobank, να εισηγηθεί στη γενική συνέλευση την πλήρη ανακεφαλαιοποίηση της τράπεζας από το Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας, εξέφρασε η ΟΤΟΕ, τονίζοντας ότι πρόκειται για μία επιλογή, που έρχεται σε αντίθεση με την κεντρική θέση της.
Η ΟΤΟΕ αναφέρει σε ανακοίνωσή της ότι θα παρακολουθήσει με ιδιαίτερο ενδιαφέρον τις εξελίξεις στην Eurobank, θέτοντας ως βασικές προτεραιότητές της:
- Την προστασία της απασχόλησης και των εργασιακών και ασφαλιστικών δικαιωμάτων των εργαζομένων.
- Τη συμβολή της τράπεζας στη στήριξη των κοινωνικών αναγκών και της παραγωγικής ανασυγκρότησης της χώρας.
«Σε κάθε περίπτωση, η Eurobank, όπως και οι άλλες τράπεζες, πρέπει να ενταχθούν σε μία εθνική προσπάθεια ανάκαμψης της οικονομίας και της κοινωνίας, με ουσιαστική συμβολή στην αντιμετώπιση της ανεργίας, ανεξάρτητα από το σημερινό ή το αυριανό διοικητικό σχήμα.
Η ΟΤΟΕ, στο πλαίσιο των δικών της αρμοδιοτήτων και δυνατοτήτων, θα κινηθεί δραστικά σε αυτή την κατεύθυνση, με πρώτο της μέλημα τους εργαζόμενους, θέτει, όμως, παράλληλα και προ των δικών τους ευθυνών, τις διοικήσεις των τραπεζών, την κυβέρνηση και τα κόμματα» επισημαίνεται στην ανακοίνωση.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- ΕΠΟ: Η εξήγηση που δεν δίνει ο Γκαγκάτσης μετά τον σάλο
- Ένταξη στην ΕΟΚ: Όσα έγιναν αλλά και όσα δεν έγιναν…
- Βαριές κατηγορίες στους 17 συλληφθέντες από τη Βόρεια Ελλάδα για τις παράνομες επιδοτήσεις στον ΟΠΕΚΕΠΕ
- Δένδιας: Υφίσταται απειλή και έχουμε ανάγκη Ένοπλες Δυνάμεις που θα λειτουργούν αποτρεπτικά
- Axios: ΗΠΑ και Ιράν έφτασαν σε συμφωνία – Απομένει η τελική έγκριση του Τραμπ
- Ελβετία: Η στιγμή της σύλληψης του 31χρονου δράστη που μαχαίρωσε 3 άτομα και φώναζε «Αλλάχου Άκμπαρ»


