
Σε 24ωρη πανελλαδική απεργία την Τρίτη οι εφοριακοί
Σε 24ωρη απεργία προχωρούν την Τρίτη, 23 Απριλίου, οι εφοριακοί σε όλη την χώρα, ζητώντας διάλογο με την ηγεσία του υπουργείου Οικονομικών για να συζητηθούν, πρώτον, οι αλλαγές που επιφέρει στον κλάδο τους το νέο φορολογικό νομοσχέδιο, το οποίο θα κατατεθεί τον Μάιο στην Βουλή, και, δεύτερον, μέτρα που θα προκρίνουν τη διαφάνεια, την αξιοκρατία και τη δημόσια λειτουργία όλου του ελεγκτικού μηχανισμού. Συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το ΥΠΟΙΚ στις 11 το πρωί.
Σε 24ωρη απεργία προχωρούν την Τρίτη, 23 Απριλίου, οι εφοριακοί σε όλη την χώρα, ζητώντας διάλογο με την ηγεσία του υπουργείου Οικονομικών για να συζητηθούν πρώτον οι αλλαγές που επιφέρει στον κλάδο τους το νέο φορολογικό νομοσχέδιο, το οποίο θα κατατεθεί τον Μάιο στην Βουλή, και, δεύτερον, μέτρα που θα προκρίνουν τη διαφάνεια, την αξιοκρατία και τη δημόσια λειτουργία όλου του ελεγκτικού μηχανισμού.
Στο πλαίσιο της κινητοποίησης οι εφοριακοί θα πραγματοποιήσουν πανελλαδική συγκέντρωση διαμαρτυρίας στις 11 το πρωί έξω από το υπουργείο Οικονομιών και καλούν όλους τους συναδέλφους τους σε εφορίες, ΣΔΟΕ, κτηματικές υπηρεσίες και κεντρικές υπηρεσίες να απεργήσουν.
Τη συμπαράστασή τους στους εφοριακούς εκφράζουν οι ενώσεις λογιστών φοροτεχνικών του νομού Αττικής, οι οποίοι σε ανακοίνωσή τους τονίζουν ότι εδώ και ένα χρόνο εντείνεται μία συντονισμένη προσπάθεια ώστε, τόσοτα λογιστήρια όσο και ο φορολογικός έλεγχος των επιχειρήσεων, να περάσουν στα χέρια ελάχιστων πολυεθνικών εταιριών.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- ΗΠΑ: 2 εκτελέσεις θανατοποινιτών σε Φλόριντα και Τέξας – Ο ένας περίμενε σχεδόν 50 χρόνια τη θανάτωσή του
- ΗΠΑ: Στη δημοσιότητα το βίντεο των αρχών με την ένοπλη επίθεση στο δείπνο ανταποκριτών του Λευκού Οίκου
- ΑΠΘ: Επίθεση κατά του αντιπρύτανη Μιχαηλίδη καταγγέλλουν οι πρυτανικές αρχές
- Βενεζουέλα: Προσγειώθηκε στο Καράκας η πρώτη απευθείας εμπορική πτήση από τις ΗΠΑ τα τελευταία 7 χρόνια
- Ιταλία: Επιβάτιδα γέννησε σε πτήση από το Ντακάρ προς τη Ρώμη
- Γάζα: Η κυβέρνηση των ΗΠΑ «καταδικάζει» τον Global Sumud Flotilla