Δύο τραυματίες από πυροβολισμούς σε φεστιβάλ μαριχουάνας στο Κολοράντο
Ένας άνδρας και μία γυναίκα τραυματίστηκαν ελαφρά από πυροβολισμούς στη διάρκεια ετήσιου φεστιβάλ μαριχουάνας στο Κολοράντο, στο οποίο συμμετείχαν 80.000 άνθρωποι. Η αστυνομία αναζητά 1-2 υπόπτους για το περιστατικό, το οποίο συνέβη στο πάρκο του Ντένβερ.
Ένας άνδρας και μία γυναίκα τραυματίστηκαν ελαφρά από πυροβολισμούς στη διάρκεια ετήσιου φεστιβάλ μαριχουάνας στο Κολοράντο, στο οποίο συμμετείχαν 80.000 άνθρωποι.
Η αστυνομία αναζητά 1-2 υπόπτους για το περιστατικό, το οποίο συνέβη το Σάββατο στο πάρκο του Ντένβερ, στη διάρκεια της εκδήλωσης που είναι γνωστή ως «420», για τον ένα χρόνο από τη νομιμοποίηση της χρήσης κάνναβης για ψυχαγωγικούς σκοπούς στο Κολοράντο και την Ουάσινγκτον.
Ισχυρή αστυνομική δύναμη επιτηρούσε τη συνάθροιση, αλλά δεν υπήρξαν συλλήψεις, παρά το γεγονός ότι η δημόσια χρήση μαριχουάνας εξακολουθεί να είναι παράνομη. Στόχος ήταν περισσότερο η ασφάλεια του πλήθους, μετά και τα γεγονότα στη Βοστώνη.
Η προέλευση του όρου «420» δεν είναι σαφής. Εντούτοις, πολλοί χρήστες του ναρκωτικού στις Ηνωμένες Πολιτείες συνηθίζουν την 20ή Απριλίου (4/20) να μαζεύονται για να καπνίσουν ομαδικά μαριχουάνα.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,Associated Press
- Καρυστιανού: Αστεία τα περί ρωσικής επιρροής – Όποτε γίνουν εκλογές είμαστε πανέτοιμοι
- Δασμοί 2.0: Αναζωπύρωση του εμπορικού πολέμου από τον Τραμπ – Ποιες χώρες μπήκαν στο στόχαστρο, οι αντιδράσεις
- Ο Τζόνι Ντεπ αποκαλύπτει τον εσωτερικό του Σκρουτζ στο νέο τρέιλερ του «Ebenezer»
- Βίντεο της Άρσεναλ με την πρώτη μέρα του Τζόλη… μέσα από τα μάτια του (vid)
- Καύσωνας και φωτιές: Ισπανία και Γαλλία στο έλεος των πυρκαγιών – Χιλιάδες κόσμος έχει απομακρυνθεί από τα σπίτια του
- Αναβολή λόγω καιρού στη δοκιμαστική εκτόξευση του Starship

