
Η Samsung Electronics Hellas χορηγός στο Cisco Connect Greece 2013
H Samsung Electronics Hellas θα συμμετάσχει, ως Χρυσός Χορηγός, στο Cisco Connect Greece 2013, το οποίο θα διεξαχθεί την Τρίτη 23 Απριλίου 2013, στο ξενοδοχείο Intercontinental.
H Samsung Electronics Hellas θα συμμετάσχει, ως Χρυσός Χορηγός, στο Cisco Connect Greece 2013, το οποίο θα διεξαχθεί την Τρίτη 23 Απριλίου 2013, στο ξενοδοχείο Intercontinental. Στο περίπτερο της εταιρείας θα παρουσιαστούν η λύση MagicInfo που επιτρέπει πλήρη και ενισχυμένο έλεγχο πολυμέσων, και υποστηρίζεται από ένα παγκόσμιο δίκτυο διανομέων. Επίσης, η συγκεκριμένη λύση είναι εύκολη στην εγκατάσταση και τη χρήση, διευκολύνοντας την προβολή είτε σε πλήρη οθόνη είτε σε περιβάλλον πολλαπλών παραθύρων, καθώς και τον απομακρυσμένο έλεγχο αυτών.
Επίσης, στην έκθεση παρουσιάζεται η λύση Διαδραστικού Πίνακα (Interactive Whiteboard Solution), με την οποία η Samsung επιχειρεί να καταστήσει πιο εύκολο και χρηστικό το περιβάλλον εργασίας, επιτρέποντας την αξιοποίηση χειρόγραφων σχολίων, μέσω αφής. Αξιοποιώντας την τεχνολογία αφής, η χρήση εφαρμογών φωτογραφίας,video, ακόμα και παρουσιάσεων Power Point αποκτούν νέα διάσταση, σημειώνει η εταιρεία.
Επίσης, στο περίπτερο της Samsung Electronics Hellas οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν περισσότερα προϊόντα της εταιρείας, όπως τους φορητούς υπολογιστές της Series 9, το ATIV Smart PC και τα smartphones Galaxy Note 10.1, Galaxy Note II και Galaxy S3.
{{{related}}}
In.gr Τεχνολογία
- Μπαρτζώκας: «Θα είναι μια σκληρή σειρά με τη Μονακό – Μπορεί να σκοράρει με κάθε τρόπο ο Βεζένκοφ»
- Παγκράτι: Οδηγός μηχανής επιτέθηκε και έσπασε το πόδι 23χρονης γιατί δεν μπορούσε να περιμένει να παρκάρει
- Λειτουργούν οι απαγορεύσεις των social media; Το πείραμα της Αυστραλίας δείχνει να απέτυχε
- Γερμανική Κατοχή: Ο Γολγοθάς του έθνους
- Παράλαβε ό,τι θέλεις, όποτε θέλεις…. τώρα με BOX NOW μόνο με 1€!
- Εξοχικές κατοικίες: Πού βρίσκονται τα φετινά hot spot

