Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Συνέχεια στο Βραχάτι για τον τελικό...Νο3 Παμβοχαϊκός vs Ολυμπιακός

Συνέχεια στο Βραχάτι για τον τελικό…Νο3 Παμβοχαϊκός vs Ολυμπιακός

Στο γυμναστήριο «Γ.Τριαντάφυλλος» του Βραχατίου μεταφέρονται από την Παρασκευή (19/4, 19.00, Novasports 4) οι τελικοί του πρωταθλήματος Volleyleague. Mε τον Παμβοχαϊκό και τον Ολυμπιακό να είναι 1-1 στις νίκες, τους κορίνθιους να έχουν πλεονέκτημα έδρας και τον Ολυμπιακό να μην έχει νικήσει ποτέ στο Βραχάτι, οι δύο ομάδες ετοιμάζονται να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους στον τρίτο τελικό που θα κρίνει και το σημαντικό προβάδισμα στην κατάκτηση του τίτλου ο οποίος θα κριθεί στις 3 νίκες.

Στο γυμναστήριο «Γ.Τριαντάφυλλος» του Βραχατίου μεταφέρονται από την Παρασκευή (19/4, 19.00, Novasports 4) οι τελικοί του πρωταθλήματος Volleyleague. Mε τον Παμβοχαϊκό και τον Ολυμπιακό να είναι 1-1 στις νίκες, τους κορίνθιους να έχουν πλεονέκτημα έδρας και τον Ολυμπιακό να μην έχει νικήσει ποτέ στο Βραχάτι, οι δύο ομάδες ετοιμάζονται να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους στον τρίτο τελικό που θα κρίνει και το σημαντικό προβάδισμα στην κατάκτηση του τίτλου ο οποίος θα κριθεί στις 3 νίκες.

Ο Παμβοχαϊκός δίνει μία ιστορική αναμέτρηση στον πρώτο τελικό που θα δώσει στο σπίτι του θέλοντας να αξιοποιήσει την εκτός έδρας νίκη στον 1ο τελικό και να πάρει προβάδισμα τίτλου. Στον αγώνα του Β΄ γύρου που είχε γίνει την εφετινή σεζόν στο Βραχάτι ο Παμβοχαϊκός είχε νικήσει με 3-0, ενώ με το ίδιο σκορ έχουν κριθεί και οι πέντε εφετινές αναμετρήσεις των δύο ομάδων (τέσσερις για το πρωτάθλημα και μια για το κύπελλο).

Τα εισιτήρια του αγώνα έχουν κάνει… φτερά ενώ όπως λένε παράγοντες του Παμβοχαϊκού και τριπλάσια χωρητικότητα να είχε το γυμναστήριο του Δήμου Βέλου Βόχας θα ήταν γεμάτο.

Το σοβαρότερο πρόβλημα για τον Παμβοχαϊκό είναι η περίπτωση του τραυματισμού του Ζόραν Γιοβάνοβιτς ο οποίος στην αρχή του 3ου σετ του 2ου τελικού στου Ρέντη ένιωσε τράβηγμα στον μηρό. Η μαγνητική που υποβλήθηκε έδειξε πως έχει αιμάτωμα, έχει κάνει ενέσεις και ειδική θεραπεία αλλά η συμμετοχή του θα κριθεί την τελευταία στιγμή, ενώ δεν αποκλείεται να προφυλαχτεί για τον αγώνα του Σαββάτου.

Αμφίβολος ο Γιοβάνοβιτς

«Ο τραυματισμός του Γιοβάνοβιτς αντιμετωπίζεται σωστά από το ιατρικό επιτελείο του Παμβοχαϊκού στο οποίο έχω απόλυτη εμπιστοσύνη. Ξέρω πως ο αθλητής θα κάνει ότι είναι δυνατό να τεθεί στη διάθεση της ομάδας και για την συμμετοχή του θα αποφασίσω την τελευταία στιγμή. Η ομάδα μου έχει 14 ετοιμοπόλεμους παίκτες και ακόμα κι αν δεν αγωνιστεί θα καλυφθεί πλήρως το κενό του», είπε ο προπονητής του Παμβοχαϊκού Νίκος Ζαλμάς.

«Δεν σκεφτόμαστε τίτλους»

Σχετικά με τον αγώνα και τον πρώτο εντός έδρας τελικό είπε: «Θέλω να είμαστε εξίσου ανταγωνιστικοί όπως στον πρώτο τελικό. Και στον δεύτερο τελικό δεν πήγαμε άσχημα αλλά ήταν πιο αποφασιστικός ο Ολυμπιακός. Το ότι ο Ολυμπιακός δεν έχει νικήσει ποτέ στο Βραχάτι δε μου λέει κάτι. Και ο Παμβοχαϊκός δεν τα πήγε καλά στους αγώνες που έδωσε με ομάδες της Θεσσαλονίκης. Δεν σημαίνουν τίποτα αυτά. Θέλουμε να βρούμε ρυθμό, να έχουμε ενέργεια, διάθεση αλλά και ηρεμία για να δώσουμε χαρά στους φίλους μας και ικανοποίηση στον κόσμο του βόλεϊ που θα δει τους αγώνες από την τηλεόραση. Δεν σκεφτόμαστε τίτλους, θαύματα και μεγαλεία, αλλά το πως θα κάνουμε ένα σωστό παιχνίδι».

Ενέσεις και ο Φιλίποφ

Ο Ολυμπιακός κορυφώνει απόψε την προετοιμασία του και μετά το πρωινό ξεμούδιασμα την Παρασκευή θα ταξιδέψει στο Βραχάτι χωρίς προηγουμένως να κάνει προπόνηση. Τα δύο τελευταία χρόνια που ο Παμβοχαϊκός έκανε την εμφάνιση του στην Volleyleague ΟΠΑΠ o Oλυμπιακός δεν έχει νικήσει στο Βραχάτι. Πέρσι έχασε δύο φορές 3-2 σετ στην κανονική περίοδο και στους μικρούς τελικούς και εφέτος 3-0 στην κανονική περίοδο.

Το σημαντικότερο πρόβλημα είναι το πρόβλημα στο δεξί γόνατο του Ντίμα Φιλίποφ. Ο διεθνής πασαδόρος του Ολυμπιακού αγωνίστηκε με ενέσεις στους πρώτους τελικούς και το ίδιο θα πράξει και στο Βραχάτι.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού Δημήτρης Καζάζης είπε: «Μας περιμένουν δύσκολοι αγώνες. Πρέπει να καλύψουμε την ήττα στον πρώτο τελικό και για αυτό ο τρίτος τελικός θα είναι σημαντικός και για το αγωνιστικό και το ψυχολογικό πλεονέκτημα. Ο Γιοβάνοβιτς είναι βασικός στον Παμβοχαϊκό, αλλά ένας από τους λόγους που η ομάδα του Βραχατίου έφτασε στους τελικούς είναι ότι έχει πληρότητα και εναλλακτικές λύσεις σε όλες τις θέσεις. Δεν υπάρχει κούραση εδώ που φτάσαμε. Η πίεση είναι κάτι που μπορούν να ελέγξουν οι έμπειροι παίκτες του Ολυμπιακού. Εχουμε κάνει τα πλάνα μας. Οι δύο ομάδες γνωρίζονται καλά. Δεν έχουν να κρύψουν τίποτα. Στόχος μας είναι ο τίτλος και θέλουμε να μην επαναλάβουμε τα λάθη του 1ου τελικού και κυρίως να μπούμε δυνατά και να δείξουμε ότι θέλουμε να τελειώνουμε την σειρά στα δύο επόμενα ματς».

Διαιτητές: Γεροθόδωρος, Θεμελής. Παρατηρητής: Αντωνούλης. Επόπτες: Χλωρός Τοψιδέλης Τσάκας Αντωνόπουλος. Γραμματεία: Κτενά.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός. Παρακολουθήστε live στις 15:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός για τον 4ο τελικό της Α1 μπάσκετ γυναικών.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024