Νευρικότητα στο Χρηματιστήριο την Πέμπτη
Πτωτικές τάσεις επικρατούν στο Χρηματιστήριο την Πέμπτη, με τον γενικό δείκτη να κινείται στα επίπεδα των 920 μονάδων, με τους επενδυτές να προχωρούν σε τοποθετήσεις σε αρκετούς κλάδους της αγοράς, πλην των τραπεζών.
Νευρικότητα επικρατεί στο Χρηματιστήριο την Πέμπτη, με τους επενδυτές να προχωρούν σε τοποθετήσεις σε αρκετούς κλάδους της αγοράς, πλην των τραπεζών.
Στις 16:25 ο γενικός δείκτης σημείωνε πτώση 0,53% στις 918,77 μονάδες και η αξία των συναλλαγών διαμορφωνόταν στα 59,5 εκατ. ευρώ περίπου.
Ο δείκτης υψηλής κεφαλαιοποίησης κατέγραφε κέρδη 0,07% και ο δείκτης της μεσαίας κεφαλαιοποίησης ήταν υψηλότερα κατά 1,25%.
Ο κλαδικός δείκτης των τραπεζών υποχωρούσε κατά 2,25%.
Ανοδικά κινούνταν 84 μετοχές, 53 πτωτικά και 26 παρέμεναν σταθερές.
Στα υπόλοιπα ευρωπαϊκά χρηματιστήρια επικρατούν ανοδικές τάσεις, ενώ άνοιγμα της συνεδρίασης στη Γουόλ Στριτ σε αρνητικό έδαφος δείχνουν τα futures.
Στο Λονδίνο, ο FTSE 100 ήταν υψηλότερα κατά 0,42%, στο Παρίσι ο CAC 40 σημείωνε κέρδη 0,70% και στη Φρανκφούρτη ο DAX ενισχυόταν κατά 0,33%.
Στην Ισπανία, το χρηματιστήριο σημείωνε άνοδο 1,04% και στην Ιταλία 0,80%.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Λάος: Ζωντανοί οι πέντε από τους επτά ανθρώπους που παγιδεύτηκαν σε σπήλαιο
- Παπαστράτος: 95 χρόνια συνεχούς παρουσίας στην Ελλάδα
- «Είναι τρελό» – Ο πρόωρος καύσωνας στην Ευρώπη σοκάρει τους κλιματολόγους
- Αμήχανος Μητσοτάκης με εξυπνακισμούς για το ΕΑΜ προσπαθεί να απαξιώσει Τσίπρα και ΕΛΑΣ
- Η Σαμπαλένκα παίζει με διαμάντια στο Roland Garros και διχάζει το τένις
- Περιφέρεια δίνει επίδομα στέγασης σε νέους γιατρούς


