
H “αέρινη” McLaren P1
Μια νέα εφαρμογή για Tablets και PC θα είναι διαθέσιμη από τον Μάιο του 2013 στη σελίδα της McLaren στο facebook η οποία θα προσφέρει μια “online interactive experience” με την P1. H εφαρμογή θα δίνει τη δυνατότητα στους ενδιαφερόμενους να πάρουν μια γεύση μέσω μιας 3D παρουσίασης του, περιορισμένης παραγωγής 375 μονάδων, supercar.
Μια νέα εφαρμογή για Tablets και PC θα είναι διαθέσιμη από τον Μάιο του 2013 στη σελίδα της McLaren στο facebook η οποία θα προσφέρει μια “online interactive experience” με την P1.
H εφαρμογή θα δίνει τη δυνατότητα στους ενδιαφερόμενους να πάρουν μια γεύση μέσω μιας 3D παρουσίασης του, περιορισμένης παραγωγής 375 μονάδων, supercar.
- Τραγωδία στη Μεσσηνία: Πώς πνίγηκε το 6χρονο αγοράκι στην πισίνα
- Τείλορ Σουίφτ – Τράβις Κέλσι: Παντρεύτηκαν πριν το γαμήλιο πάρτι;
- Χαλάνδρι: 17χρονος έπεσε από μπαλκόνι ξενοδοχείου – Νοσηλεύεται με πολλαπλά τραύματα
- Τραμπ: Γελοία η στήριξη των ΗΠΑ στο ΝΑΤΟ – Οι Ευρωπαίοι δεν ήταν εκεί για εμάς
- Το πανόραμα του Μουντιάλ: Τα έξι γνωστά ζευγάρια και οι 13 ομάδες των «16» – Όλα τα highlights και το πρόγραμμα
- Θεσσαλονίκη: Αναζητούν το δρομολόγιο των δραστών – Εξετάζεται η εμπλοκή και 4ου ατόμου στη δολοφονική επίθεση κατά της Βάγιας Νέστορα
