Για ακόμα μία φορά ένα παιχνίδι της Λάτσιο στιγματίστηκε από την ανάρμοστη συμπεριφορά των οπαδών της. Μετά τους ναζιστικούς χαιρετισμούς σε ευρωπαϊκά παιχνίδια, οι οποίοι κόστισαν ακριβά στην ομάδα, ήρθαν τα ρατσιστικά συνθήματα που ακούστηκαν σε αγώνα πρωταθλήματος, τα οποία προκάλεσαν την παρέμβαση του Αθλητικού Δικαστή. Σε συνδυασμό με τη χρήση λέιζερ κατά την εκτέλεση του πέναλτι από τον Αρτούρο Βιδάλ, αλλά και την ανάρτηση πανό με υβριστικά συνθήματα εναντίον της UEFA, οδήγησε τον Δικαστή στην απόφαση να επιβάλει χρηματικό πρόστιμο ύψους 30 χιλ. ευρώ.
Στις 17-18 Ιουλίου, στις πρώην Φυλακές της Αίγινας, έρχεται το 2ο Aegina Jazz Festival με μερικά από τα κορυφαία ονόματα της ελληνικής και διεθνούς τζαζ σκηνής
Tο Release Athens 2026 συνεχίζει ακάθεκτο το πρόγραμμά του, υποδεχόμενο μέσα στην εβδομάδα μερικά από τα σημαντικότερα ονόματα της διεθνούς και εγχώριας μουσικής σκηνής.